Đorđević: Popović želi da Marjanović igra za Srbiju!
Foto: Profimedia

bobi bi trebalo da igra

Đorđević: Popović želi da Marjanović igra za Srbiju!

Trener San Antonija Greg Popović želi da njegovi igrači nastupaju u reprezentacijama jer smatra da je to dobro i za njegov tim
Objavljeno: 11:22h

Bliži nam se kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre! Aleksandar Đorđević pre nekoliko dana objavio je širi spisak igrača na koje računa, a u intervju koji je dao za Politiku rekao je da se nada da će svi igrači dobiti dozvolu klubova da igraju za Srbiju. - Ne treba sada da mislimo o Riju, jer treba biti prvi u Kombank areni. Tek posle možemo da razmišljamo o Olimpijadi. Očekujem od svih igrača da budu maksimalno ambiciozni, jer bi ovo leto moglo da bude jedno od najvažnijih u njihovim karijerama - rekao je Đorđević i dodao: - Svi naši igrači imaju čiste situacije u svojim klubovima. Trener San Antonija Greg Popović želi da njegovi igrači nastupaju u reprezentacijama jer smatra da je to dobro i za njegov tim. Podsetimo da gorostasnom centru ističe jednogodišnja saradnja sa Spursima i da bi ovog leta trebalo da se obezbedi za ceo život, potpisivanjem dugoročnog ugovora, koji bi u dolarima trebalo da bude izražen sa osam cifara.

foto: AP
Potencijalni problem je u tome što su pregovori sa slobodnim agentima mogući tek od 1. jula, a potpisivanje ugovora dolazi na red nekoliko dana kasnije. Kvalifikacioni turnir za OI na rasporedu je od 4. do 9. jula, što znači da bi Marjanović trebalo da igra za Srbiju pre potpisivanja ugovora, a to sa sobom nosi rizik od povređivanja i gubitka ogromnog novca. (Espreso.co.rs/Izvor: Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.