I MEČEVI EVROLIGE SE SELE U BEOGRAD: Makabi će u Areni biti domaćin zbog koronavirusa?!
Beogradska arena bi mogla da ugosti još neke mečeve Evrolige, Foto: Starsport©

traži se rešenje

I MEČEVI EVROLIGE SE SELE U BEOGRAD: Makabi će u Areni biti domaćin zbog koronavirusa?!

Za sada je to jedna od opcija za utakmicu narednog kola

Objavljeno:

Zbog epidemije koronavirusa u Evropi i mera predostrožnosti koje se preduzimaju u mnogim zemljama, Beograd bi ponovo mogao da bude domaćin jednog košarkaškog meča u evropskom takmičenju.

U četvrtak uveče je odigran susret Evrokupa između Darušafake i Virtusa u Beogradskoj areni zato što je turska Vlada zabranila ulazak u zemlju svima koji dolaze iz Italije.

A sličnu odluku je donela i Vlada Izraela koja je na listu zemalja iz kojih zabranjuju ljudima da uđu u njihovu zemlju pridodala sada i Španiju.

Zato bi duel Evrolige između Makabija i Baskonije koji je planiran za sledeći četvrtak mogao da se odigra baš u Beogradu, pošto je već doneta odluka da se on ne igra u Tel Avivu.

- Poslednja dešavanja su novost za sve nas i zahtevaju posebnu pripremu u svakom mogućem trenutku. Trenutno razmatramo uslove i posledice za mečeve koje bi imali naši protivnici u narednom periodu - saopštio je Makabi.

Postoje za sada tri opcije za odigravanje ovog meča, a to su Grčka, Kipar i Beograd, mada naša prestonica možda otpadne pošto je zabeležen prvi slučaj koronavirusa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.