ŠOK! Makabi ne dolazi na meč sa Crvenom zvezdom?
Skoti Villbekin, Foto: EPA/JIM HOLLANDER

evroliga

ŠOK! Makabi ne dolazi na meč sa Crvenom zvezdom?

- Kršenje pravila znači i kršenje zakona, što može doneti kao rezultat akcije nadležnih organa protiv kršilaca zakona - navedeno je u saopštenju.

Objavljeno:

Košarkaši Makabija nisu u četvrtak krenuli put Beograda na utakmicu Evrolige sa Crvenom zvezdom. Ekipa “Ponosa Izraela” je trebalo da pođe za srpsku prestonicu, ali je zadržana an aerodromu u Tel Avivu odlukom državnih organa.

Ministarstvo zdravlja Izraela još ranije je donelo odluku da svi putnici koji stignu u Izrael iz Španije, Italije, Nemačke, Francuske, Švajcarske i Austrije moraju da budu u dvonedeljnom karantinu. Odluka je doneta zbog sprečavanja širenja koronavirusa, a poznato je da su igrači Makabija nedavno gostovali Valensiji.

- Prema instrukcijama Ministarstva zdravlja, svi oni koji su bili u navedenim državama su obavezni da provedu 14 dana u karantinu. Ekipa Makabija iz Tel Aviva nije oslobođena te obaveze. Kršenje pravila znači i kršenje zakona, što može doneti kao rezultat akcije nadležnih organa protiv kršilaca zakona - navedeno je u saopštenju.

Utakmica crvene zvezde I Makabija na programu je u petak od 19 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.