DA NIJE BILO NJEGA... Igrač Zvezde 'završio' transfer partizanovcu koji je ubacio Ciboni 'Kecmanovsku' trojku!
Marko Luković u zagrljaju saigrača, Foto: aba-liga.com

Otkrio je i taj detalj

DA NIJE BILO NJEGA... Igrač Zvezde 'završio' transfer partizanovcu koji je ubacio Ciboni 'Kecmanovsku' trojku!

Mnogo mu je zahvalan zbog toga

Objavljeno:

Marko Luković je postao zvezda ABA lige i košarkaš o kome se priča već danima posle onog koša sa svoje polovine za pobedu Primorske nad Cibonom u poslednjoj sekundi.

Košarkaš slovenačkog tima je govorio o tom svom šutu i košu, malo i o svojoj karijeri i teškoj situaciji u klubu s obzirom na očajnu finansijsku situaciju u intervjuu za "Mozzart sport".

Mlađi brat nekadašnjeg igrača Partizana, Uroša Lukovića, je takođe navijač crno-belih, a interesantno je i na koji način je došao u Primorsku, i to kao zamena za Marka Jagodića Kuridžu, koji je prešao u Crvenu zvezdu.

- Marko je sjajan lik. On je kum sa Duškom Bunićem (bivši košarkaš prim. aut.) i odlično ga poznajem. Bio sam i nekoliko puta u Novom Sadu, družili smo se - odgovara Luković i otkriva:

- Jagoda je praktično bio posrednik u pregovorima između Primorske i mene. Iz kluba su ga pitali da li me poznaje i rekao je sve najlepše o meni. Ubrzo su me zvali iz kluba da se dogovorimo oko uslova. Eto, da nije bilo njega, možda ne bih bio u Primorskoj. Njemu iskreno želim sve najbolje u daljoj karijeri i mogu slobodno da kažem da apsolutno zasluženo igra Evroligu. U prvom delu sezone nema ekipe čiji koš nije zatrpao, prelazak u Zvezdu je nagrada za njegov višegodišnji trud. Velika šteta zbog povreda koje je doživeo, ali verujem da će sledeće sezone biti još bolji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.