Кorona Virtus...
Foto: Starsport©

interesantno

Кorona Virtus...

Još uvek ništa nije zvanično, ovo su podaci od strane italijanskih medija, a treba očekivati u toku dana da se sve razreši

Objavljeno: 13:56h

Korona virus je napravio veliki problem ne samo globalnoj ekonomiji, već i sportu. Italijani su obustavili sve sportske događaje, pa je tako nastao i veliki problem za one događaje u kojima timovi iz te zemlje igraju u Evropi. Evrokup utakmica Darušafaka - Virtus je trebalo da se odigra danas, ali se to neće desiti jer je ministarstvo spoljnih poslova Turske stopiralo letove iz Italije. Meč je odložen, Evroliga je predložila nekoliko lokacija za odigravanje, a izbor je, po svemu sudeći, pao na Beograd. "Beogradska arena" će biti poprište utakmice Darušafake i Virtusa koja je na programu u četvrtak i koja će odlučiti ko će u četvrtfinale, ali se umešalo i naše ministarstvo zdravlja koje je imalo zahtev.

foto: Starsport©

Taj zahtev jeste da se utakmica igra bez prisustva publike.

Još uvek ništa nije zvanično, ovo su podaci od strane italijanskih medija, a treba očekivati u toku dana da se sve razreši.

Inače, večeras se na istom mestu igra poslednja utakmica Partizana u grupnoj fazi Evrokupa u okviru iste grupe, u goste dolazi ekipa Trenta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.