NEKI SU PRIČALI DA ĆE BUDUĆNOST NAMERNO DA NAS PUSTI DA BI IZBEGLA ZVEZDU: Trener Mornara o "teorijama zavere"!
Mihailo Pavićević je imao zanimljiv komentar posle meča, Foto: Starsport©

neizvestan finiš ABA lige

NEKI SU PRIČALI DA ĆE BUDUĆNOST NAMERNO DA NAS PUSTI DA BI IZBEGLA ZVEZDU: Trener Mornara o "teorijama zavere"!

Mihailo Pavićević je svakako imao šta da kaže onim "sumnjičavima"

Objavljeno: 09:46h

Mornar nije uspeo da napravi podvig i pobedi favorizovanu Budućnost u derbiju kola ABA lige odigranom u ponedeljak.

Za obe ekipe je ovo bila izuzetno važna utakmica, za Podgoričane zbog čuvanja drugog mesta na tabeli i prednosti domaćeg terena u polufinalu, a za Barane je meč bio od velike važnosti jer se bore za četvrtu poziciju, koja vodi u plej-of.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ipak, prejaka je bila Budućnost, iako je u jednom trenutku prokockala 22 poena prednosti, pa je Mornar prišao jako blizu, ali osim časnog poraza 93:88 nije mogao više.

- I mi i oni smo želeli pobedu, s tim da mi 20 minuta nismo postojali na parketu. U nastavku smo igrali sa hazarderskom postavom, ali razlika je bila prevelika. Ipak je Budućnost previše kvalitetna da bi doživela takav pad, a ima i verovatno i najboljeg pleja u ligi, Kobsa - rekao je trener Mornara, Mihailo Pavićević posle meča.

Mihailo Pavićević o 'teorijama zavere'
Mihailo Pavićević o "teorijama zavere"foto: Starsport©

Ipak, jedna druga njegova izjava na konferenciji je izazvala veliku pažnju, a reč je o njegovom komentaru o spekulacijama koje su kružile pre utakmice, o tome da bi Podgoričani možda mogli i namerno da izgube ovaj meč da bi izbegli Crvenu zvezdu u polufinalu.

- Bilo je spekulacija da će biti drugačije, jer je u nekim kalkulacijama Budućnost da je izgubila mogla da izbegne Zvezdu u polufinalu, a da igra sa nama. Međutim, ova dva kluba nisu iz te priče, odigrali smo sportsku utakmicu, što mi je izuzetno drago. Mi ćemo probati da dođemo do plej-ofa, bio bi to sjajan uspeh za nas i crnogorsku košarku - jasan je bio Pavićević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.