Basketaši spremni za sedmi turnir City basket! (FOTO)
Foto: Promo

neka igre počnu!

Basketaši spremni za sedmi turnir City basket! (FOTO)

Predstojećeg vikenda na platou ispred šoping mola Delta City biće održan tradicionalni turnir u uličnom basketu, City basket 3 na 3.
Objavljeno: 18:52h

U subotu 21. i nedelju 22. maja (početka 10 časova oba dana), najbolji beogradski basketaši demonstriraće svoje znanje i veštinu u sedmom izdanju jednog od najkvalitetnijih basket turnira u prestonici. Znaju šta valja! Istaknuti sportisti, pisci, glumci na 13. Noći muzeja! (FOTO) (VIDEO)

foto: Promo

Za razliku od prethodnih godina, ovoga puta tokom dva dana takmičenja biće održan jedan turnir sa 64 ekipe koje će se po kup sistemu boriti za vredne nagrade. Prvog dana takmičenja predviđene su dva kruga kvalifikacija, dok će u nedelju 16 najboljih ekipa odlučivati koja trojka igra najbolji basket u Beogradu. Ušečće na turniru je besplatno, a timovi standardno mogu da prijave maksimalno četiri igrača – trojicu na terenu i jednu rezervu. Tehničku podršku u organizaciji ponovo će pružiti Nacinalni Sportski savez 3x3 Basket Srbije. Za dobru atmosferu za miks pultom biće zadužen DJ Rescobar. Pobednike turnira očekuju vredne Adidas nagrade, dok će svi učesnici turnira koji u periodu od 16. do 22. maja donesu prijavni kupon na uvid, od Adidasa dobiti dodatnih 20 % popusta na kupovinu. Sve zainteresovane ekipe mogu prijaviti za učešće na turniru do petka 20. maja na Info pultu Delta Citya, kao i na telefone 011/22-03-624 i 065/22-03-600. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.