Šakota otkrio ide li iz Zvezde!
Dragan Šakota, Foto: Starsport©

TO SMO ČEKALi

Šakota otkrio ide li iz Zvezde!

Prethodnih dana bilo je govora o ovome, a evo i konačne odluke trenera crveno-belih

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota je vodio svoju ekipu na utakmici sa Cedevita Olimpijom, koju su njegovi izabranici rešili u svoju korist i praktično obezbedili plej-of ABA lige, ali zbog proširenih vena neće putovati u Istanbul na gostovanje Fenerbahčeu, koji je iznenađujuće direktan konkurent beogradskog kluba za ulazak u Top 8 fazu Evrolige.

U nedelju se pojavila informacija koju smo mi i podelili sa vama da bi iskusni strateg mogao da stupi sa "vruće stolice" na Malom Kalemegdanu, ponajviše zbog zdravstvenih problema i činjenice da bi trebalo da ide na kućno lečenje, ali on kaže da tako nešto nije sasvim tačno.

- Prvi put čujem informaciju, ali sa druge strane biću najsrećniji da na moje mesto dođe mlad i perspektivan trener - kaže Šakota.

Dragan Šakota
Dragan Šakota foto: Emilija Jovanović

Osvrnuo se na utakmicu sa Cedevita Olimpijom koji je bio veoma bitan za Zvezdu i borbu za plej-of.

- Bila je bitna utakmica, postoje još dve bitne, treba da budemo fokusirani da ne bude kalkulacija - objasnio je on i dodao da ne razmišlja o rivalu za plej-of i da li će to biti Partizan ili Budućnost. Kalkulacija nema, hoćemo da pobedimo sve do kraja, da ne misle da biramo. Ako pobedimo sve bićemo treći, pa će sama pozicija da odredi protivnika - istakao je.

Na početku Evrolige, crveno-beli slavili su nad Fenerom, ali situacija bi u Istanbulu mogla da bude drugačija:

- Kao što znate dolazi opet dupla nedelja, Fenerbahče pa Makabi, to je program svaka dva dana i sigurno da nije lako kada igramo sa ekipama koje imaju aspiraciju za visok plasman.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.