ŠAKOTA ODLAZI IZ ZVEZDE: Crveno-beli već imaju spremnog trenera da ga zameni?!
Foto: Starsport©

ESPRESO SAZNAJE

ŠAKOTA ODLAZI IZ ZVEZDE: Crveno-beli već imaju spremnog trenera da ga zameni?!

Šakota je posle mesec i po dana od početka sezone nasledio Milana Tomića na klupi Zvezde i beležio promenljive rezultate, kako i Evroligi, tako i u ABA ligi, gde crveno-beli kroz iglene uši pokušavaju da se ubace u plej-of

Objavljeno:

Po drugi put ove sezone doći će do promene na klupi Crvene zvezde. Kako saznaje "Espreso", uskoro bi treblo da dođe do rastanka kluba saDraganom Šakotom i uveliko se već radi na dolasku njegovog naslednika.

Razlog za prekid saradnje su pre svega zdravstveni problemi iskusnog stručnjaka o kojima je i sam pričao prošle nedelje zbog čega nije ni putovao sa ekipom u Vitoriju na meč Evrolige protiv Baskonije, već je ekipu vodio pomoćnik Andrija Gavrilović.

- Premešten sam na listu povređenih. Imam upalu spoljnih vena leve noge što je posledica konstantnih putovanja - rekao je Šakota prošle nedelje. Prema saznanjima našeg portala, usled zdravstvenih problema 68-godišnji trener neće moći da se u potpunosti posveti radu sa ekipom, a od strane lekara je dobio i preporuku za kućno lečenje.

Zbog toga na Malom Kalemegdanu uveliko rade na njegovoj zameni, a kako saznajemo njega bi trebalo da nasledi trener FMP-a, Vlada Jovanović, koji je i ove i prošle sezone beležio odlične rezultate sa timom iz predgrađa Beograda. Umesto Jovanovića bi navodno na klupu FMP-a trebalo da se vrati Dušan Alimpijević.

Šakota je posle mesec i po dana od početka sezone nasledio Milana Tomića na klupi Zvezde i beležio promenljive rezultate, kako i Evroligi, tako i u ABA ligi, gde crveno-beli kroz iglene uši pokušavaju da se ubace u plej-of.

Takođe, izgubio je "dobijeno" finale Kupa Radivoja Koraća u Nišu sredinom februara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.