USRED PLAČA SVI SU PRASNULI U SMEH KAD JE ŠEK ISPRIČAO OVO O KOBIJU: Slušaj, k***in sine...
Šakil O'Nil je ispričao brojne anegdote iz svlačionice sa Kobijem, Foto: EPA/Etienne Laurent

tako je zaradio njegovo poštovanje

USRED PLAČA SVI SU PRASNULI U SMEH KAD JE ŠEK ISPRIČAO OVO O KOBIJU: Slušaj, k***in sine...

U trenucima dok su svi bili preplavljeni emocijama dugogodišnji saigrač Crne mambe je odlučio da ispriča jednu od brojnih anegdota

Objavljeno:

U Los Anđelesu je u održana komemoracija Kobiju Brajantu i njegovoj ćerci Điani (13) koji su poginuli u padu helikoptera 26. januara ove godine.

"Stejpls centar" je bio mali da primi sve koji su želeli da prisustvuju javnom oproštaju od Crne mambe i Mambasite, a među zvanicama bili su i brojni bivši saigrači.

Među njima je bio i Šakil O'Nil koji je sa Kobijem činio ubitačan tandem u Lejkersima, iako je njihov međusobni odnos oduvek bio turbulentan i kretao se od prijateljstva pa do javnih prozivki, a uostalom Šek je i zbog Brajanta napustio Lejkerse.

Šakil O'Nil je imao turbulentan odnos sa Kobijem
Šakil O'Nil je imao turbulentan odnos sa Kobijemfoto: AP

Ipak, sve je to zaboravljeno, a O'Nil je bio jedan od govornika na komemoraciji i potrudio se da njegov govor bude baš takav kakva je u stvari i trebalo da bude tematika ovog događaja, a to nije tugovanje već "Proslava života".

Zato je Šek rešio da priča neke od anegdota iz deljenja svlačionice sa Kobijem i time nasmejao sve koji su prisustvovali, a nekako se posle njegovog govora najčešće spominje citat o tome kako je on pokušavao da ubedi Brajanta da bude malo manje "sebičan" odnosno da više dodaje loptu i igra za tim.

- Rekao sam mu: "Kobi, ne postoji ja (I na engleskom) u reči tim (Team)", a Kobi mi je rekao: "Znam, ali postoje M I E (ME ne engleskom) tome, ku**in sine." - ispričao je Šakil i rekao da je tog dana Kobi zadobio njegovo poštovanje kao igrač.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.