ON JE BIO MOJ KOB KOB, A JA PRINĆIPESA: Ove detalje o Kobiju niko osim supruge nije znao - probajte da ne zaplačete
Vanesa, Foto: Printscreen

UF

ON JE BIO MOJ KOB KOB, A JA PRINĆIPESA: Ove detalje o Kobiju niko osim supruge nije znao - probajte da ne zaplačete

Dok smo prevodili ovaj govor, zastala nam je knedla u grlu

Objavljeno:

Vanesa Brajant je pričala na "komemoraciji", tj, "proslavi života Kobija i Đijane Brajant", a posle govora o ćerki Điđi, pričala je i o pokojnom mužu:

- Za mene bio je Kob Kob. Ja sam za njega bila Principesa, Viski Meniski, Fabuliski, Ženska Mamba. Za mene je on bio sve. Bili smo zajedno od moje 18. godine. On je bio moja prva ljubav, ja njegova. Sve je hteo da uradi za mene. Nisam imala pojma kako bi neko mogao da me voli toliko kao on. Bio je neko ko voli ljubav, on je bio romantik u našoj vezi. Uvek je planirao specijalna putovanja, specijalne poklone za svaku godinu našeg braka. Uvek je razmišljao izvan "kutije", uvek mi se posvećivao, iako je želeo da bude najbolji sportista. Mi smo bili dvoje nesavršeno savršenih ljudi. Dve nedelje pre smrti, Kobi mi je poslao poruku da moramo da odemo negde bez dece, jer sam mu ja najbolji prijatelj. Bili smo zauzeti oko devojčica, pa nikada nismo otišli na taj romantični vikend. Hteo je da obnovimo zavete, da prepusti kompaniju Nataliji, a da mi idemo da put oko sveta. Bio je MVP roditeljstva, nikada nije dizao dasku na WC šolji - nasmejala je Vanesa ponovo sve prisutne.

- Dok je on igrao, ja sam uvek kupila devojčice iz škole, ali uz dogovor da će on to raditi kad završi karijeru. Jednom je zakasnio kada je išao po ćerku, što smo mu mi zamerili, pa je sledeći put došao sat i 20 minuta ranije.

- Nekako je uvek znao gde sam, posebno kada sam kasnila na utakmice. Uvek bi brinuo ako nisam na svom mestu, pa je na prvom tajm-autu uvek pitao obezbeđenje gde sam. Ja sam mu uvek govorila, kakve veze ima što kasnim, kada neće u prvoj četvrtini postići 81 poen. To je samo još jedan primer koliko mu je porodica bila na prvom mestu. Voleo je da bude Đijanin trener, sa svim ćerkama je hteo da provodi vreme.

- Dušo, molim te mi čuvaj Điđi, ja ću ostale ćerke. I dalje smo najbolji tim, i dalje vas volimo i nedostajete nam, Lepo se provedite u Raju, dok se ne sretnemo jednog dana - završila je, uz gromoglasan aplauz.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.