VANESA ODRŽALA GOVOR O ĆERKI ĐIJANI: Prvo je sve nasmejala, a onda ih do suza rasplakala!
Vanesa Brajant, Foto: Printscreen

DA KAMEN ZAPLAČE

VANESA ODRŽALA GOVOR O ĆERKI ĐIJANI: Prvo je sve nasmejala, a onda ih do suza rasplakala!

Nemamo reči, zaista...

Objavljeno:

Tokom proslave života Kobija i Đijane Brajant, govor je održala Vanesa, ožalošćena žena i majka

- Hvala svima što ste ovde, volim vas - rekla je i zastala, progutala knedlu, pa nastavila:

- Podrška koju smo osetili iz celog sveta bila je toliko važna i zaista je pomogla. Mogla bih mnogo da pričam o Kobiju i Điđi, ali počeću prvo od moje bebice. Đijana Brajant je neviđeno slatka i divna duša, uvek me je ljubila za laku noć i dobro jutro. Bilo je nekoliko situacija kada sam mislila da je otišla u školu i nije se poljubila. Poslala sam joj poruku: Zašto me nisi poljubila?, a ona je odgovorila: Jesam mama, ali nisam htela da te budim. Volela je da kuva, da natera ljude da se nasmeše. Prošlog avgusta je napravila rođendansku tortu za Kobija. Volela je da gleda kuvarske emisije, Survivor, NBA utakmice, a volela je i da gleda Diznijeve filmove sa sestrama. Osmeh joj je zauzimao celo lice, kao moje. Kobi je uvek govorio da je ona mlađa ja. Bila je sarkastična, ali nežna iznutra. Imala je najlepši osmeh, koji je inficirao sve oko nje. Kobi i Đijana su se obožavali, imala je njegovu sposobnost da zapamti sve stihove pesme kada je prvi put čuje. Bila je veliki talenat za sport i sjajna plesačica. Volela je i da pliva. Điđi je bila samouverena, ali ne arogantna. Volela je da pomaže dečacima u školi da postanu bolji u košarci - rekla je Vanesa, na šta su se svi prisutni nasmejali.

- Uvek je želela da se svi osećaju lepo, volela je porodične tradicije, bile su joj mnogo važne. Bila je pametna, znala je da čita i priča mandarinski, znala je španski, imala je sjajne ocene, a sve to dok je postajala košarkašica - između ostalog je rekla Vanesa.

- Uvek sam joj govorila koliko će biti lepa na dan njenog venčanja - rekla je kroz suze pa nastavila:

- Nikada neće imati dan venčanja, nikada je otac neće ispratiti do oltara. Điđi bi bila najbolji igrač u ženskoj NBA ligi, napravila bi veliku razliku za žensku košarku. Bila je motivisana da promeni kako svi gledaju žene u sportu. Pisala je i radove o tome. Ja ne mogu da zamislim život bez nje. Mnogo te volimo svi, Điđi. Mnogo će mi nedostajati tvoji poljupci, nedostaješ mi svakog dana, mnogo te volim - dodala je na kraju.

Ko god je slušao ovaj govor, nije mogao da suzdrži suze, ali ni osmeh u momentima kada se ožalošćena majka sećala svoje ćerke...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.