DELIJE GA TERAJU IZ KLUBA: Njegov odgovor na skandiranje navijača Zvezde je stigao brzo!
Foto: Starsport©

evo šta kaže

DELIJE GA TERAJU IZ KLUBA: Njegov odgovor na skandiranje navijača Zvezde je stigao brzo!

- To je kao infekcija, čim jedan-dva krenu nešto, brzo se raširi - rekao je trener Zvezde

Objavljeno:

Pre starta Kupa Radivoja Koraća spekulisalo se o tome da bi trener crveno-belih Dragan Šakota mogao da dobije otkaz ako na Mali Kalemegdan ne donese trofej.

Crveno-beli su sa osme pozicije na tabeli Evrolige posle samo mesec dana došla u situaciju da strepi za plej-of ABA lige, a ostali su i bez trofeja u Kupu. Delu navijača Zvezde je to bio dovoljan razlog da svoje nezadovoljstvo, posle sinoćnjeg poraza od CSKA, iskažu dobro poznatim skandiranjem u kome se traži smena trenera Dragana Šakote.

Dragan Šakota
Dragan Šakota foto: Starsport©

Ali košarkaški stručnjak ta skandiranja ne shvata ozbiljno.

- To je kao infekcija, čim jedan-dva krenu nešto, brzo se raširi. Najlakše je da trener bude glavni krivac. Bilo je tu svega, etiketiranja od nekih koji su otišli, do mene... Dokle god je atmosfera prava i daje nam važnu energiju, ona mnogo pomaže - Zaključio je Dragan Šakota.

Crvena zvezda u narednom kolu ABA lige dočekuje Cedevitu, od koje su u prvom ovosezonskom meču poraženi sa 75:64. Predstojeća utakmica je od velikog značaja za oba kluba, crveno-beli bi pobedom izborili ulazak u plej-of, dok bi trener Dragan Šakota izborio kakve-takve simpatije navijača i smirio strasti na tribinama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.