ŠAKOTA POVILENEO POSLE CSKA: Ušao u žestok obračun sa novinarom!
Dragan Šakota, Foto: Starsport©

pucalo je

ŠAKOTA POVILENEO POSLE CSKA: Ušao u žestok obračun sa novinarom!

- Ja sam fan fudbala i navijao sam za Mančester. Navijao sam za smenu trenera, psovao ga, ali realno nemam pojma o fudbalu

Objavljeno: 22:22h

Dragan Šakota je posle meča sa Crvenom zvezdom ušao u verbalni okršaj sa novinarom!

Treneru crveno-belih se nije dopala konstatacija da njegov tim izgleda bezidejno i sporo i to što se dotični zapitao "da li neko iz tima ima samopouzdanje". Usledio je rafal...

- Ja bih se izvinio tvojim kolegama za ovo nestručno pitanje i ne bih se uopšte složio sa tobom. Igrali smo protiv najbolje evropske odbrane, bez dva bitna igrača Dženkinsa i Dobrića. Dali smo sve od sebe i kada čujem ovako nešto još više imam motiv da podržim ekipu. Dolazimo posle čet utakmica za 14 dana, a oni su imali osam dana pripreme. Ako to ne shvatač onda treba da se izvinič kolegama jer ne rezumeš.

- Rekao si da ti treba statistika da budemo ravnopravni, ali ne bi ti pomoglo ni to. Samo smo jednu utakmicu sa više od deset razlike od kada sam došao. Nemamo ni dobro suđenje. Ja sam fan fudbala i navijao sam za Mančester. Navijao sam za smenu trenera, psovao ga, ali realno nemam pojma o fudbalu i to je to - rekao je Šakota.

Trener CSKA Dimitris Itudis smatra da je njegov tim zasluženo pobedio u tvrdoj i teškoj utakmici.

– Čestitam mom timu na pobedi. Prethodne dve utakmice nismo najbolje igrali. Našli smo način da pogodimo neke važne šuteve u nastavku. Zvezda igra jako dobru odbranu, ali smo pronašli rešenja i na kraju mislim zasluženo dobili. Zvezda je dobila utakmice koje je gubila sa velikom razlikom što je dokazala ove sezone. Zvezda ima kvalitet i to pokazuje i dokazuje, a falio im je Dženkins večeras, rekao je trener CSKA.

Grčki stručnjak je istakao da su Real i CSKA trenutno glavni favoriti u Evroligi.

– Što se tiče izdanja moje ekipe u ovoj sezoni mislim da je jasno da imamo novi tim. Pokušavamo da nađemo način da funkcionišemo. Izgubili smo glavnog plejmejkera, a i MVP Klajburn se povredio. Real i Efes imaju kontinuitet i nisu menjali tim i trenutno su u prednosti, dodao je Itudis.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.