U DAUNU SMO ZBOG PORAZA OD PARTIZANA U KUPU: Kuridža objasnio razloge poraza od CSKA!
Marko Jagodić-Kuridža, Foto: Adria Media TV

ESPRESO U ARENI

U DAUNU SMO ZBOG PORAZA OD PARTIZANA U KUPU: Kuridža objasnio razloge poraza od CSKA!

Crveno-beli će posle ovoga morati dobrano da se pomuče da bi se i dalje borili za Top 8 plasman u Evroligi

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Košarkaš Crvene zvezde Marko Jagodić Kuridža nije mogao da bude zadovoljan određenim segmentima igre svog tima posle poraza od CSKA Moskve u 25. kolu Evrolige.

- Mislim da smo većinu utakmice odigrali fizički dobro, sem što nismo zagradili neke defanzivne skokove. Svaki put kad oni skoče u napadu, davali su trojku. Mislim da je to napravilo glavnu razliku danas. Odigrali smo dobru utakmicu, ali su oni iskoristili taj svoj kvalitet i pobedili.

Da li je neku ulogu imala svežina, jer ste vi igrali tri utakmice u četiri dana, a oni nisu igrali Kup?

- Sigurno, ali ne smemo sebi da dopustimo te skokove u napadu, moramo da to smanjimo. Danas uglavnom bacanja i skokovi u napadu prave prevagu. Sigurno je vikend bio težak, pre svega emotivno, izgubili smo dobijenu utakmicu, sigurno smo u daunu zbog toga. Najbitnije je pred nama, treba svaki dan da treniramo, pa na kraju dođemo i do svog cilja.

U trećoj četvrtini se stekao utisak da je kada ste došli na -1, bilo nekih čudnih sudijskih odluka, uglavnom na njihovu stranu.

- Stvarno ne bih o sudijskim odlukama, nije to prevagnulo. Kažem ti, mislim da su isključivo presudili skokovi u napadu, grešili smo i mi, ali i oni. Oni nama nisu dopustili lake poene iz drugog napada, mi njima jesmo. Ja se sećam bar 11 takvih poena - zaključio je Kuridža razjasnivši razloge večerašnjeg poraza.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.