DEFINITIVNO: Poznato je da li će Teodosić igrati za reprezentaciju protiv Gruzije!
Miloš Teodosić nije dobio dozvolu kluba, Foto: Starsport©

Odluka je doneta

DEFINITIVNO: Poznato je da li će Teodosić igrati za reprezentaciju protiv Gruzije!

Sve do danas nije bilo poznato da li će srpski as i osvajač brojnih medalja sa našom selekcijom biti na raspolaganju novom selektoru Igoru Kokoškovu

Objavljeno: 09:09h

Čekao se rasplet pregovora između Virtusa i Košarkaškog saveza Srbije oko nastupa Miloša Teodosića u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali prema informacijama koje stižu iz Bolonje iskusni plejmejker ipak će propustiti oba meča, protiv Finske i Gruzije.

Pre nekoliko dana predsednik KSS Predrag Danilović izjavio je da je problem u osiguranju, te da italijanski velikan kojeg sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević ne želi da pusti Teodosića da igra prvi kvalifikacioni prozor za Eurobasket. Razlog toga je najverovatnije taj što se najbolji igrač Virtusa povredio tokom prethodnog nastupa za reprezentaciju, na pripremama za Svetsko prvenstvo u Kini.

Sve do danas nije bilo poznato da li će srpski as i osvajač brojnih medalja sa našom selekcijom biti na raspolaganju novom selektoru Igoru Kokoškovu, ali sada jasno da će Orlovi morati bez Teodosića na megdan Gruziji i Finskoj.

Orlovi večeras od 18 sati gostuju Finskoj, a u nedelju dočekuju Gruziju u hali Aleksandar Nikolić. taj meč počinje u 17 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.