MIJAILOVIĆ IMA PORUKU ZA DELIJE: Mislim da je ovde sve bilo pravedno - ko gubi, ima pravo da se ljuti!
Foto: Filip Plavčić

KOMENTAR

MIJAILOVIĆ IMA PORUKU ZA DELIJE: Mislim da je ovde sve bilo pravedno - ko gubi, ima pravo da se ljuti!

Mijailović je nakon prospavane noći rekao da ne treba praviti euforiju posle ove pobede, a prokomentarisao je i poređenje sa budžetom večitog rivala

Objavljeno:

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, još jednom se oglasio nakon odbrane titule u Kupu Radivoja Koraća.

Mijailović je nakon prospavane noći rekao da ne treba praviti euforiju posle ove pobede, a prokomentarisao je i poređenje sa budžetom večitog rivala.

– Već treću godinu zaredom osvajamo Kup Koraća, tako da ovo nije ništa novo za nas. Ne treba praviti preveliku euforiju posle ove pobede. Svi partizanovci znaju šta su nam ciljevi ove sezone i težimo da ih ostvarimo. Mnogo timova ima veći budžet od Partizana. Prekjuče se pojavila priča da imamo sličan budžet kao naš gradski rival. To apsolutno nije istina, imamo daleko manji budžet i od Zvezde i od mnogih ekipa s kojim se takmičimo, ali mislim da imamo dovoljno dobar budžet da napravimo podvig poput ovog u Nišu - rekao je Mijailović za Informer.

foto: Emilija Jovanović

On je dodao da veruje da je Zvezda nešto naučila iz ove utakmice.

– Suđenje nisam nikada komentarisao, ni kada je nama bilo krivo zbog poraza, ni kada je njima bilo krivo. Sudije sviraju kako sviraju, nekada su u pravu, nekada nisu. Mislim da je ovde sve bilo pravedno. Svako vidi situaciju iz svog ugla i onako kako on želi da je vidi. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Mislim da je za Zvezdu ovo bila dobra utakmica i da su nešto naučili iz meča. Pred nama je još mnogo derbija ove sezone.

Do samog kraja je verovao u pobedu.

- Do pre dve i po godine, dok nisam došao u Partizan, mislio bih da je sve gotovo na onih „minus pet“ 17 sekundi pre kraja. Ne bih verovao u povratak. Za ovo vreme sam naučio da je u košarci kraj kada sudije sviraju kraj i da pre toga nije ništa gotovo. Verovao sam u preokret.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.