TRINKIJERI OVO DO SADA NIJE VIDEO U ŽIVOTU: Nikada ne potcenjujte srce šampiona!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

espreso u nišu

TRINKIJERI OVO DO SADA NIJE VIDEO U ŽIVOTU: Nikada ne potcenjujte srce šampiona!

Strateg crno-belih je blistao nakon pobede

Objavljeno:

Košarkaši Partizana osvojili su Kup Radivoja Koraća, pošto su posle prave drame i produžetka pobedili Crvenu zvezdu 85:84.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri je istako želju kao ključan faktor u pobedi.

- Moja ekipa nije želela da izgubi i ta želja je bila veća od kvaliteta košarke. Bila je to borba noktima i zubima. Hvala igračima i navijačima. Nismo hteli kući bez trofeja, to je nekada važnije od onoga što ja nacrtam na tabli - rekao je trener Partizana, anakon toga je citirao bivšeg trenera Hjustona i NBA šampiona Rudija Tomjanovića:

- Nikada ne pocenjujte srce šampiona.

Trinkijeri je rekao da ovakav preokret nikada u karijeri nije video.

- Mogu bez greške da kažem, dva puta u Nišu, a dva puta trofej. Zašto smo dobili ovaj trofej, jer moji igrači nisu želeli da se daju, predaju. Video sam mnogo preokreta u svojoj karijeri, ali šest poena za 17 sekundi, to je bilo veliko veče. Čestitam svima za tri dana naporna, drugačije je igrati, prošle godine smo imali sreće da je to bila četvrtak, subota i nedelja, a ove godine je bilo petak, subota, nedelja. Danas smo imali malo energije, a veliko srce. Igrao sam Kup u Italiji, Rusiji, ali dobiti Kup u Srbiji je velika stvar - istakao je Trinkijeri..

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.