TRINKIJERI U SVOM STILU: Izgubili smo GPS! Igračima čestitam na drugom poluvremenu!
Andrea Trinkijeri, Foto: Adria Media TV

sledi derbi!

TRINKIJERI U SVOM STILU: Izgubili smo GPS! Igračima čestitam na drugom poluvremenu!

- Kori Volden je imao stomačnih problema, a Birčević probleme sa zglobom.

Objavljeno:

Košarkaši Partizana su savladali FMP u Nišu posle velike borbe, a trener Andrea Trinkijeri je bio prilično zadovoljan.

On je nahvalio protivnika, ali se dotakao i derbija sa Zvezdom u finalu.

- Nemamo Gordića, nemamo Redinga. Imali smo izuzetno težak zadatak, rezultat koji smo morali da napravimo. Ja bih čak bio i zadovoljan kako smo uspeli. Sutra nema favorita, teška utakmica i za njih i za nas. Kup koji branimo sa velikom željom. Biće još utakmica, puno situacija da se igra košarka - rekao je Italijan i nastavio:

- Imali smo najteži posao do sada - juče Borac, sada odmah FMP, sutra derbi. Danas je bila muška, nervozna utakmica, tvrda. Želeo bih da čestitam mojim igračima jer su igrali drugo poluvreme kako smo se dogovorili i najvažnija stvar je adaptacija na dešavanja. Izgubili smo GPS u prvom poluvremenu. Spori, teški, a u nastavku smo rotirali što znači da smo igrali sa igračima koji pokrivaju više pozicija. Značilo je da možemo da se adaptiramo situaciji. FMP bio super protivnik, namučili su nas. Sad imamo noćas i jutro da nađemo energiju za Zvezdu - rekao je strateg.

- Još jedan derbi. Tu nema favorita, sigurno se očekuje težak meč. Hala će biti puna, atmosfera koja je specifična. Kad nije Kupa, derbi nije to to, ovako je pola-pola i sigurno je uživanje igrati. Očekujem da damo maksimum - zaključio je Veličković.

Pored toga je dodao da je Kori Volden imao stomačnih problema, a Birčević probleme sa zglobom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.