Nezadovoljan sam, spasli smo se: FMP će sutra imati "vetar u ledja"
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

espreso u nišu

Nezadovoljan sam, spasli smo se: FMP će sutra imati "vetar u ledja"

Meč je na programu sutra od 20 časova i 30 minuta

Objavljeno:

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je posle pobede na Borcem da je očekivao još težu utakmicu jer je znao u kom je stanju njegova "vojska" i koliko su su se trudili u zadnjih mesec dana.

"Borac je vrlo ozbiljna ekipa. Igrali su bolje nego mi. Na kraju smo dobili, ali je to samo rezultat ništa drugo. Spasili smo se. Sve smo naopako napravili. Nisam zadovoljan, ali nema vremena. Moramo da idemo dalje", izjavio je Trinkijeri na konferenciji za medije.

Igrač Partizana Nikola Janković rekao je da su ih igrači Borca "dobro namučili" i da se radi o kvalitetnoj ekipi koja je odradila dobar posao.

"Sutra protiv FMP-a neće nam biti nimalo lako. FMP je jako nezgodna ekipa, dobili su dva pojačanja i to im je "vetar u ledja". Mislim da će energija sutra presuditi. Igrali smo i mi i oni danas tako da smo podjednako umorni", izjavio je Janković.

Trener Borca Marko Marinović rekao je ne može biti zadovoljan jer treću godinu zaredom Borac gubi meč u četvrtini finala.

"Mi jednostavno nismo u situaciji da možemo da igramo na ovoliko frontova. Za nas je ovo bilo preveliko opterećenje. Ekipe Partizana i Zvezde imaju najmanje po 18 igrača na raspolaganju, a mi najviše po 10, osam. Ne tražim alibi, ali je mnogo teško, jer imamo gust raspored i imamo maltene isti broj utakmica kao Partizan i Zvezda", naveo je Marinović.

Igrač Borca Nikola Kočović istakao je na konferenciji za medije da je Partizan u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i pre svega fizički jača.

"Na kraju smo imali pad koncentracije, nismo koristili faulove najbolje što smo mogli. Sve u svemu možemo da budemo zadovoljni ovom utakmicom". podvukao je Kočović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.