GASOL I DALJE NE MOŽE DA PREBOLI SMRT BRAJANTA: Zatvorio sam se u kuću i plakao, nisam hteo ni sa kim da pričam!
Brajant i Gasol u dresu Lejkersa, Foto: Profimedia

neverica

GASOL I DALJE NE MOŽE DA PREBOLI SMRT BRAJANTA: Zatvorio sam se u kuću i plakao, nisam hteo ni sa kim da pričam!

Stariji od braće Gasol opisao je kako je čuo za Brajantovu tragediju i pad helikoptera u Los Anđelesu, u kome je bila i njegova ćerka Đijana

Objavljeno:

Španski košarkaš Pau Gasol govorio je koliko teško mu je pao odlazak Kobija Brajanta.

Gasol i Brajant bili su saigrači u Los Anđeles Lejkersima, sa kojima su dva puta osvojili NBA prsten - 2009. i 2010. godine.

Stariji od braće Gasol opisao je kako je čuo za Brajantovu tragediju i pad helikoptera u Los Anđelesu, u kome je bila i njegova ćerka Đijana.

- Vozio sam u tom trenutku i vraćao sam se sa košarkaške utakmice Barselone. Bio sam blizu svoje kuće kada sam čuo vesti. Moja žena je dobila poruku od prijatelja da je Kobi poginuo u padu helikoptera. U početku nisam shvatao šta je htela da mi kaže, ali sam u toku vožnje perifernim pogledom video sliku na njenom telefonu. Pobeleo sam - rekao je Gasol za "LA Times".

foto: EPA/Robert Ghement

Gasol je opisao stanje njegovog šoka.

- Ćutao sam naredna dva minuta, slušao njene reči, ali nisu mogle da dopru do mog mozgda. Kada sam došao kući počeo sam da plačem i bilo mi je teško da pričam sa bilo kim u narednim danima. Jedina osoba sa kojom sam mogao da pričam je predsednik Lejkersa. On je bio prvi čovek od koga mogu da saznam sve, kako su deca i supruga Vanesa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.