A-HA-HA, SADA SAM SRBIN I VEOMA SAM SREĆAN: Prve reči Kevina Pantera po dobijanju novog državljanstva!
Kevin Panter, Foto: Printscreen

BIO JE NAJBOLJI U POBEDI NAD RADNIČKIM

A-HA-HA, SADA SAM SRBIN I VEOMA SAM SREĆAN: Prve reči Kevina Pantera po dobijanju novog državljanstva!

- Moramo da ostanemo fokusirani, da u subotu dođemo spremni za polufinale - istakao je

Objavljeno:

Kevin Panter je ovih dana bio u centru pažnje srpske javnosti, pošto je dobio pasoš naše zemlje posle samo mesec dana života u njoj, kako bi mogao da kao domaći košarkaš nastupi na Kupu Radivoja Koraća.

U pobedi nad Radničkim, u četvrtfinalu, bio je najbolji igrač na parketu, pa je posle meča malo porazgovarao sa novinarima. Prvo, kroz osmeh, o svom novom državljanstvu.

- A-ha-ha... Bilo je dobro, pobedili smo. Sada sam Srbin i srećan sam jer smo pobedili prvu utakmicu. Svi su ubacivali... Moramo da ostanemo fokusirani, da u subotu dođemo spremni za polufinale. Ne smemo da dopustimo sebi loš početak, jer će rivali biti sve jači - izjavio je Panter u razgovoru sa novinarima.

Kevin Panter
Kevin Panter foto: Emilija Jovanović

Novinari su ga pitali šta se promenilo u njegovom pristupu u odnosu na prvi deo sezone, kada u Olimpijakosu nije bio u planu.

- Oni znaju kako igram. Ako me znaš, znaš kako igram i to je to. To sam radio kroz čitavu karijeru. Igrao sam za Šakotu, on me poznaje. Dejvid Blat (smenjeni trener Olimpijakosa) me je isto znao, ali on je otišao.

Ko su ti bili idoli kada si bio klinac?

- Dok sam odrastao, omiljeni mi je bio Kobi Brajant, a dok sam odrastao i gledao košarku to je postao Kevin Durent. Sve je počelo od Kobija, a onda sam sve više gledao Durenta. Pokušao sam da usvojim Kobijev mentalitet, jer on nije dozvoljavao da ga zaustave i ja se trudim da bude tako. Što se tiče Durenta, on je premršav, a uvek sam gledao kako je igrao i kako je bio u stanju da pogodi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.