RASULO U KINGSIMA: Vlasnik besan, nezadovoljan je radom na svim nivoima, a Badi Hild dodatno podgreva atmosferu!
Vlade Divac, Foto: EPA/Andrew Gombert

NIŠTA TO NE VALJA

RASULO U KINGSIMA: Vlasnik besan, nezadovoljan je radom na svim nivoima, a Badi Hild dodatno podgreva atmosferu!

Iako Ranadiv nije želeo da komentariše ove navode, klub je kao odgovor na ova pitanje kratkim saopštenjem odgovorio da je svestan zabrinutosti navijača

Objavljeno:

Vlasnik Vivek Ranadiv nezadovoljan je situacijom u Sakramento Kingsima, prenose razni američki mediji.

On je izrazio svoju frustriranost situacijom u timu, a to uključuje i vođenje tima van terena i na njemu. To je jasno iz razgovora koje ima sa poslovnim saradnicima, kao i iz poruka koje je tokom sezone razmenio sa Vladom Divcem, Lukom Voltonom, Peđom Stojakovićem i Matinom Kolokotronisom. Zamerke se odnose na slabe rezultate za koje su svi oni odgovorni.

Ranadiv se takođe želi da zna i kako se odvija proces skautinga igrača i kako je došlo do toga da Luka Dončić ne bude izabran na draftu 2018. godine.

Sakramento Kings
Sakramento Kings foto: AP

Vlasnik Sakramenta nije želeo da komentariše ovu situaciju za medije. Pojedini izvori tvrde i da će uskoro doći do promena u trenerskom timu u skoroj budućnosti i da nema sumnje da su tenzije svakodnevno prisutne u klubu.

Iako Ranadiv nije želeo da komentariše ove navode, klub je kao odgovor na ova pitanje kratkim saopštenjem odgovorio da je svestan zabrinutosti navijača, da se radi naporno kako bi se situacija popravila i da "imaju puno poverenje u rad Vlada Divca koji će izgraditi pobednički tim kakav grad i navijači zaslužuju".

Takođe, kako prenose neki drugi američki mediji, Badi Hild je veoma ljut jer nije bio starter na prethodnom meču Kingsa, pa da će tražiti da odmah početkom sledeće sezone bude "trejdovan", kako bi pronašao sredinu u kojoj će moći da se sve vrti oko njega.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.