PROŠLE GODINE JE SITUACIJA BILA ČUDNA, OVE SMO STABILNIJI KLUB: Nikola Janković pred Kup Radivoja Koraća!
Nikola Janković, Foto: Starsport©

U PETAK IGRAJU SA BORCEM

PROŠLE GODINE JE SITUACIJA BILA ČUDNA, OVE SMO STABILNIJI KLUB: Nikola Janković pred Kup Radivoja Koraća!

- Niš je odličan domaćin, uvek se lepo provedemo, osećamo se tamo kao kod kuće. Atmosfera je odlična, uslovi sjajni. Dolazi u pravom momentu za nas, imamo dobar impuls - istakao je Janković

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Košarkaš Partizana Nikola Janković veoma je srećan jer sledi Kup Radivoja Koraća, takmičenje koje je osvajao dva puta do sada. Jednom sa Megom, prošle godine sa crno-belima.

- Imam prelepe uspomene sa Kupa. Već dva puta sam ga osvajao, prošle godine sa Partizanom. Uvek bude dan, dva posle mog rođendana, tu mi je porodica, svi dođu jer sam ja sa juga. Meni ovo jako puno znači.

Takmičenje u Nišu uvek je specifično, kako ti gledaš na njega?

- Niš je odličan domaćin, uvek se lepo provedemo, osećamo se tamo kao kod kuće. Atmosfera je odlična, uslovi sjajni. Dolazi u pravom momentu za nas, imamo dobar impuls. Ova dva dana odmora puno znače za nas. Spremni smo i probaćemo da odbranimo trofej od prošle godine.

Neka reč o Borcu, sa kojim se sastajete u petak od 17 časova?

- Radi se o jako kvalitetnom timu, on je jedan od lidera ABA 2 lige, imaju jako dobru ekipu. Ali, opet, fokusirani smo na sebe, na našu igru, idemo korak po korak.

Razmišljate li o polufinalu ili finalu?

- Iskreno ne. Idemo dan za dan. Jedna četvrtina može da odluči sve. Opušteni smo, idemo tamo korak po korak, to je jedini način da se dođe do finala.

Koliko vam znači Kup, koliko vas je motivisala prošlogodišnja titula?

- On dolazi kao neki presek stanja. Prošla godina je bila čudna za sve nas, promenio nam se trener na pola sezone, ja sam došao dva meseca pre Kupa, Jaramaz je došao par dana ranije, a sada smo mnogo stabilniji. Dobro je da vidimo gde smo i šta smo. Za sada je sve kako treba - istakao je Janković pred sam polazak u Niš.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.