POSLE TRENINGA NIKO NE ODE ODMAH KUĆI, SVI OSTANEMO DA SE MALO ZEZAMO: Novica otkrio pikanterije iz svlačionice!
Novica Veličković, Foto: Starsport©

KAPITEN IMA REČ

POSLE TRENINGA NIKO NE ODE ODMAH KUĆI, SVI OSTANEMO DA SE MALO ZEZAMO: Novica otkrio pikanterije iz svlačionice!

Crno-beli u petak uveče igraju protiv Borca iz Čačka u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća

Objavljeno:

Partizan u petak uveče igra protiv Borca iz Čačka u Nišu, u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, a kapiten crno-belih Novica Veličković kaže da mu je mala pauza posle pobede nad Budućnosti prijala.

- Malo sam se regenerisao. Imali smo dva dana u programu profinom, gde je pažnja bila na tome da uđemo sveži u Kup. Period koji smo imali prethodne nedelje bio je emotivno težak. S dosta pražnjenja. Posebno što smo promenili parket i otišli u šumu - rekao je Veličković za Partizanov zvanični Jutjub kanal.

Da li je Novici smetao ili prijao odlazak na Košutnjak?

- Ja sam posmatrao. Smeta mi menjanje podloge, bio sam velika podrška saigračima. Ne treba naglašavati taj timski duh stalno, a posle treninga niko ne ode odmah kući, nego ostanemo svi zajedno da se malo zezamo i tako - hvali kapiten timski duh svog tima.

Novica Veličković
Novica Veličković foto: Emilija Jovanović

Osvrnuo se i na Dušana Miletića, pozajmljenog igrača Partizana u Borac.

- Miletića svi pratimo kako igra, to je dobro dete. Košarka je u Čačku nešto posebno i Borac je ekipa za svaki respekt. Borac je prvi u oba takmičenja koja igra, a i da nije tako Borac zaslužuje posebnu pažnju. Moraš da respektuješ nekog ko dolazi iz mesta gde se zna košarka. Ne treba nikoga potcenjivati, treba odigrati maksimalno, jer se takvim odnosom izbegavaju stvari koje nisu poželjne, poput povreda. Neće biti lako, jer je otvaranje turnira i nema nazad. To je utakmica u kojoj nema povratka, jedan loš dan i vraćaš se kući. Specifičan je kup i mnogo je teško -

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.