UZEO SLOBODNE DANE DA BI ZAIGRAO PROTIV ZVEZDE: Holivudska priča sa Kupa Radivoja Koraća u Nišu!
Žarko Valjarević, Foto: Printscreen/Prva TV

FANTASTIČNO!

UZEO SLOBODNE DANE DA BI ZAIGRAO PROTIV ZVEZDE: Holivudska priča sa Kupa Radivoja Koraća u Nišu!

E, to vam je, ljudi moji, sport...

Objavljeno:

Ove večeri od 17 časova košarkaši Crvene zvezde će odmeriti snage sa Radničkim sa Crvenog krsta u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća. Za giganta jugoslovenske košarke, ovo je povratak na veliku scenu posle par decenija kuburenja po nižim ligama.

Ove sezone se ekipa vratila u 2. ligu Srbije, a odmah potom se domogla i finalnog turnira drugog po važnosti takmičenja u našoj zemlji.

- Utakmicu koja nas čeka doživljavam kao miks uživanja, prevelike motivacije i rasterećenosti, koja je i najbitnija. Sigurno će sve to biti kako treba, da ćemo izgledati dobro - kaže trener ekipe Goran Vučković.

Na treningu pred meč, koji su posetili novinari Prva televizije, samo je deset igrača radilo. Iskusni Uroš Lučić i Slobodan Dunđerski dobili su slobodan dan.

- Situacija je takva da nekoliko igrača ima svoje poslove, od kojih žive, zato su opravdano odsutni.

BKK Radnički
BKK Radnički foto: Espreso

Veoma je interesantna priča Žarka valjarevića, košarkaša ovog kluba, koji ističe da je morao da uzima slobodne dane zbog puta u Niš.

- Radim kao konsultant u Ekonomskom institutu, to mi je primarni posao. Srećom je fleksibilno radno vreme, a sada kada smo ušli u Kup, mogu sve to da opravdam - kaže nasmejani Valjarević.

Iako momci koji na svojim dresovima nose logo Espreso.co.rs sa Crvenog krsta u svaku utakmicu ulaze da bi pobedili, hotel u Nišu su, ipak rezervisali samo za jednu noć.

- Zvezda je jaka ekipa, ali ima i mana. Naravno da idemo na svaku utakmicu kao da želimo da je pobedimo, pa na kraju i da osvojimo taj Kup. Imao sam ja u prošlosti neke velike utakmice, posebno i u Americi, ali za neke mlade igrače će ovo biti prva ovako velika utakmica - zaključio je Valjarević.

Pobednik iz ovog meča igraće u polufinalu sa boljim iz duela Sloboda Užice - Mega Bemaks.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.