IGRAČ LEJKERSA PONIZIO I ISPROZIVAO DENVER POSLE POBEDE: Jokić besno bacio duks, razbijen monitor u svlačionici!
Nikola Jokić u duelu sa Ejverijem Bredlijem, Foto: AP

Tenzije

IGRAČ LEJKERSA PONIZIO I ISPROZIVAO DENVER POSLE POBEDE: Jokić besno bacio duks, razbijen monitor u svlačionici!

Sada znamo da će prštati 15. marta u "Stejpls centru"

Objavljeno:

Napeto je bilo u meču između Denvera i Lejkersa, a čini se da će biti još napetije u budućnosti s obzirom da se radi o dva najbolja tima na Zapadu i da se rađa veliko rivalstvo.

U noći između srede i četvrtka Lejkersi su ponovo pobedili u Koloradu, u jednom izuzetno neizvesnom meču, koji je rešen posle produžetka.

U taboru domaćih su bili veoma nervozni zbog poraza, pa je tako neko od igrača u prolazu u svlačionici udario rukom i razbio ekran na monitoru dok je Nikola Jokić besno bacio duksericu.

A da još malo dosoli ranu Nagetsima se potrudio Ejveri Bredli koji ih je "isprozivao" u izjavi koju je dao posle utakmice.

- Bilo je baš važno da ih ponovo dobijemo u njihovoj hali, naročito ako se budemo ponovo s njima sastali u plej-ofu. Mislim da su, na neki način, Nagetsi već 'na kolenima', imajući u vidu da smo ih ove sezone dvaput dobili na njihovom parketu - poručio je Bredli posle meča.

To će sigurno još dodatno motivisati Nagetse za poslednji duel u ligaškom delu takmičenja koji će se igrati u "Stejpls centru" 15. marta, gde su pobedili Lejkerse bez Lebrona na početku sezone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.