BOGDANA BOGDANOVIĆA ČEKA POTPIS KARIJERE: Za četvorogodišnji ugovor dobija 80 miliona dolara!
Bogdan Bogdanović na leto postaje ograničeno slobodan agent, Foto: AP

Kingsi moraju brzo da reaguju

BOGDANA BOGDANOVIĆA ČEKA POTPIS KARIJERE: Za četvorogodišnji ugovor dobija 80 miliona dolara!

Srpski košarkaš će svakako biti jedan od najpoželjnijih igrača na tržištu narednog leta

Objavljeno:

Sakramento je tokom trejd roka odlučio da zadrži Bogdana Bogdanovića i time već sada dao naznaku kakve ima namere sa srpskim reprezentativcem, odnosno, da planira da ga zadrži i narednih godina u timu.

Beograđanin na leto postaje ograničeno slobodan agent, što znači da može da sasluša ponude drugih timova, ali ukoliko Kingsi izjednače bilo koju od tih ponuda on ostaje u prestonici Kalifornije.

Sada, američki novinar Šon Denevej donosi priču o tome da bi srpski as trebalo da za novi ugovor od 4 godine trebalo da dobije ukupno 80 miliona dolara.

Bogdan Bogdanović bi za 4 godine mogao da zaradi 80 miliona dolara
Bogdan Bogdanović bi za 4 godine mogao da zaradi 80 miliona dolarafoto: AP

- Na tržištu slobodnih agenata, obično bi ta svota bila manja, a problem bi mogla da mu naparavi i činjenica da je ograničeni slobodni agent. Ali suština za Bogdanovića je da bi mogao da pronađe negde četvorogodišnji ugovor za ukupno 80 miliona dolara. To je minimum, ali je neophodno da Bogdanović nađe tim koji bi morao da natera Kingse da izjednače ponudu, a biće ih dosta koji će razmišljati da ga dovedu kao slobodnog agenta 2021. godine - preneo je Devenej mišljenje jednog od funkcionera NBA lige.

Jasno je da je Bogdanović poželjan igrač u skoro svakom NBA timu s obzirom na svoj odličan šut i uz to dobro pokriva i pozicije plejmejkera i beka, pa nema sumnje da će mnogi timovi želeti da ga dovedu u svoje redove.

Svakako, Kingsi bi ako žele da preduprede njegov potencijalni odlazak, morali bi da već započnu pregovore s njim oko narednog ugovora i spreče da uopšte postane slobodan agent na tržištu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.