HRVATI ŽESTOKO ISPLJUVALI SRPSKI KLUB: Oni su seljačka radna zadruga kao FMP, cirkuska, menadžerska ekipa...
Miodrag Ražnatović, Foto: Starsport©

nisu birali reči

HRVATI ŽESTOKO ISPLJUVALI SRPSKI KLUB: Oni su seljačka radna zadruga kao FMP, cirkuska, menadžerska ekipa...

“Cibona je doživela jednu od najsramotnijih večeri"

Objavljeno: 22:12h

Prethodnog vikenda Mega Bemaks je ubedljivo pobedila Cibonu u Draženovom domu u Zagrebu u ABA ligi, a novinar “Jutarnjeg lista” žestoko je isprozivao nekadašnjeg hrvatskog giganta, ali i srpske timove.

Tekst pod nazivom “Cibona je doživela jednu od najsramotnijih večeri, A još veća blamaža je ta što svi ćute. Zašto roze-žuti cirkus uopšte igra u Draženovu domu“, piše novinar Mario Zorko.

"Pre nekoliko dana hrvatski prvak Cibona pretrpeo je jednu od najsramotnijih večeri u klupskoj istoriji. Još veća blamaža je sramotno ćutanje posle te večeri srama, greh ćutanja, nečinjenja, nezainteresovanosti. Cibona je kod kuće izgubila od Mege u vrlo bitnoj utakmici kojom je trebalo da osigura opstanak u ABA ligi. U meču u kojem su rešavali regionalni status gubili su 40 razlike. Velika Cibona, u Draženovu domu, koji je i izgrađen na danima ponosa i slave, gubi sa 40 razlike od Mege, jedne menadžerske, cirkuske ekipe čiji su dreskod roze gaće i žute majice, one koju se s pravom nazivaju seljačkom radnom zadrugom" – piše između ostalog u tekstu i dodaje se:

"Tužna je istina da takav roze-žuti cirkus uopšte ima čast da igra u Draženovu domu i da u njemu dominira nad Cibonom sa 40 koševa razlike i da posle takve blamaže nema nikakve reakcije – ni od igrača, ni trenera, ni vođstva kluba, navijača ili nas medija, konačno ni od onih koji sve to zajdno plaćaju, građana Zagreba. Svima je to postalo “normalno”, gubiti od Mege sa 40 razlike i sabirati na kapljicu bodove za opstanak u društvu velikana: Igokee iz Aleksandrovca, FMP-a (ili SRZ-a II, još jedne seljačko-radne zadruge), rozo-žute Mege, Krke iz Novog Mesta, Primorske iz Kopra i još jednog devastiranog velikana, ali bez navodnika, KK Zadra iz košarkaškog grada Zadra" - stoji u tekstu koji je potpisao glavni urednik, Mario Zorko

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.