NOVICA ODLAŽE PENZIJU: Veličković se oglasio o pozivu za reprezentaciju Srbije!
Novica Veličković, Foto: Starsport©

KAPITEN PARTIZANA IMA REČ

NOVICA ODLAŽE PENZIJU: Veličković se oglasio o pozivu za reprezentaciju Srbije!

Prekaljeni as kaže da više nije u godinama u kojima bi trebalo da se mnogo uzbuđuje, ali poziv za reprezentaciju ga je obradovao

Objavljeno: 17:57h

Novica Veličković je posle gotovo deset godina dobio prvi poziv za reprezentaciju Srbije. Podsetimo, sa Orlovima ima srebrnu medalju sa Eurobasketa 2009. u Poljskoj, a poslednji put je nastupao na Svetskom šampionatu u Turskoj, onom koga retki vole da se prisećaju.

Pozivi su stizali i posle toga, ali ga zbog povreda nije bilo u reprezentaciji:

- Penziju odlažem iz godine u godinu, a poziv u reprezentaciju Srbije, iako u ovim godimana, za mene je velika satisfakcija. Srećan sam zbog toga - jasan je Veličković u svojoj izjavi za Sport klub.

Novica i Trinkijeri
Novica i Trinkijeri foto: Starsport©

Prekaljeni as kaže da više nije u godinama u kojima bi trebalo da se mnogo uzbuđuje, ali poziv za reprezentaciju ga je obradovao.

- Načuo sam nešto kroz priču da postoji mogućnost da budem na spisku, ali u suštini nisam mnogo razmišljao. Ponavljam, drago mi je što sam dobio poziv. Nisam uostalom više ni u godinama da se preterano uzbuđujem, ali da sam bio iznenađen - bio sam. Lepa je to stvar, čast je igrati za svoju zemlju...

Novica će po prvi put raditi sa Kokoškovim, ali zato Dejana Milojevića poznaje dugi niz godina.

- Igora znam kroz rad u NBA i reprezentacijama u Evropi, a Miloje je neko ko je sa mnom od početka moje karijere i sa njim sam konstantno na vezi. Šta se od mene očekuje? U suštini, kad imaš iskusnog igrača znaš šta od njega da očekuješ. Od mene svi treneri uglavnom slične stvari očekuju i ono što ja nosim sa sobom. Moje igračke osobine manje, više svi znaju. Tu sam da pomognem i nema mnogo priče.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.