REKAO SI MI DA NE BUDEM VIŠE IDIOT SA DRUŠTVENIH MREŽA: NBA legenda se zavetovala Kobiju pred smrt!
Kobi Brajant i Gilbert Arinas, Foto: Printscreen/Instagram/no.chill.gil

Počeo je da ga ispunjava

REKAO SI MI DA NE BUDEM VIŠE IDIOT SA DRUŠTVENIH MREŽA: NBA legenda se zavetovala Kobiju pred smrt!

Čuveni bivši Ol star igrač je počeo sa ispunjavanjem zadatka koji mu je dala "Crna mamba"

Objavljeno:

Svet i dalje tuguje za Kobijem Brajantom koji je tragično izgubio život sa svojom ćerkom i još sedmoro ljudi u padu helikoptera 26. januara.

Brojni sadašnji, ali i bivši igrači i nekadašnji Kobijevi rivali sa košarkaškog terena se prisećaju uspomena koje imaju s njim, a neki od njih na različite načine žele da mu odaju poštu i na neki način da nastave njegovo nasleđe.

Jedan od njih je i legendarni Gilbert Arinas, nekadašnji Ol star igrač i zvezda Vašingtona, koji se setio kako je dao zavet legendi da će krenuti njegovim putem i početi da radi sa decom i da ih uči košarci i sportskom životu.

Arinas se setio kako je tokom jednog od poslednjih susreta sa Kobijem dobio zadatak od njega da se posveti radom s decom.

- Hoću da ispunim zadatak koji si mi tražio na ovoj fotografiji. Rekao si mi da iskoristim svoj blistavi košarkaški um na neki tip podučavanja u NBA, na koledžima ili sa decom. Da prestanem da budem idiot sa društvenih mreža. Danas počinjem svoju trenersku karijeru sa Sokalkavsima jer "nasleđe ubica" mora da se nastavi. Lokacija: Srednja škola Birmingem, ulica Hejns Van Najs, Kalifornija. Dani: svakog utorka i četvrtka od pet do 11 godina, od 18-20 sati i uzrast od 12 do 15 godina od 19-21 sat - napisao je Arinas na svom Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.