KOŠARKAŠKI PRELAZAK KOJI ĆE DA ODJEKNE: Bio u Partizanu, prešao u Zvezdu, a sada se ponovo vratio u Humsku!
Milivoje Lazić i Milan Gurović, Foto: Starsport©

KAKAV POVRATAK

KOŠARKAŠKI PRELAZAK KOJI ĆE DA ODJEKNE: Bio u Partizanu, prešao u Zvezdu, a sada se ponovo vratio u Humsku!

Verujemo da se ovakvoj karijeri niko nije izričito nadao

Objavljeno:

Mnogim sportskim radnicima navijači umeju da zamere kada iz Crvene zvezde pređu u Partizan, ili obratno, ali čini se da je u mlađim kategorijama taj "pritisak" ipak značajno manji nego na "velikoj sceni".

Upravo takav put je prešao Milivoje Lazić, trener specijalizovan da radi sa mladima, a koji je do sada već bio i u Humskoj i na Malom Kalemegdanu, ponovo je promenio sredinu.

41-godišnji stručnjak, zavidnog iskustva, bio je u stručnom štabu crno-belih pod palicom Duška Vujoševića, kad je Parni valjak osvojio titulu regionalnog šampiona i izborio plasman na Fajnal-for Evrolige u Parizu. On je posle asistirao i Vladi Jovanoviću u redovima kluba iz Humske, da bi potom prešao u Zvezdu kada je Svetislav Pešić bio trener.

Posle njegove ostavke, čak je i samostalno vodio ekipu na dve utakmice, a radio je još u FMP, poljskom Slasku iz Vroclava, a 2007. je bio deo Letnje lige NBA, gde je sticao prekopotrebno iskustvo u Minesoti, Juti, Detroitu i Čikagu.

Lazić je sada u centru pažnje, jer je na poziciji trenera juniorskog tima Partizana zamenio Gorana Stevanovića, s tim da on ostaje u klubu, i to kao koordinator mlađih kategorija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.