STRAŠAN UDARAC ZA SAKRAMENTO: Za njega je sezona završena!
Marvin Begli (35) je po svemu sudeći već sada završio sezonu, Foto: AP

Čeka se još zvanična potvrda

STRAŠAN UDARAC ZA SAKRAMENTO: Za njega je sezona završena!

Tokom narednog vikenda će mu biti urađeni novi pregledi posle čega će biti potpuno jasno da li postoji mogućnost da se vrati na teren do kraja sezone

Objavljeno:

Sakramento teško da će do kraja ove sezone moći da računa na velikog talenta Marvina Beglija Trećeg koga već dugo nema u timu zbog povrede stopala.

Kako sada stvari stoje, momak koji igra drugu godinu u NBA i koga je Divac izabrao kao 2. pika pre Luke Dončića na draftu 2018. godine, neće ove sezone igrati, iako se on nada da bi možda mogao da zaigra u nekoj od 30 utakmica koje slede posle Ol star pauze.

- Pokušaću da se vratim ove godine, ali je još prerano da pričam o tome. Meni je najvažnije sad da budem potpuno zdrav - rekao je Begli novinarima.

Begli se povredio još 26. decembra protiv Minesote i propustio je 8 utakmica, ali se vratio na teren i obnovio povredu protiv Jute 18. januara, ali je uprkos tome odigrao 38 minuta dva dana kasnije u Majamiju, kada više nije mogao da izdrži bol.

Njemu će novi pregledi levog stopala biti urađeni za vreme Ol star pauze sledećeg vikenda i tada će se i definitivno utvrditi u kom je stanju stopalo i da li postoji neka šansa da se vrati na parket ove sezone.

U njegovom odsustvu naš Nemanja Bjelica je dobio veću minutažu nego do tada.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.