NOVICA ZAVRŠAVA KARIJERU? Trudim se, ali stvarno mi je ponekad teško...
Novica Veličković sa kćerkom, Foto: Emilija Jovanović

gotovo?

NOVICA ZAVRŠAVA KARIJERU? Trudim se, ali stvarno mi je ponekad teško...

Bez obzira na sve, Veličković kaže da ga još drži emocija prema košarci...

Objavljeno:

Košarkaši Partizana su u punoj Areni srušili Budućnost i ostali na prvom mestu, tri kola pred kraj ligaške faze ABA lige.

Kapiten Novica Veličković je dobio plaketu za košarkaša sa najviše utakmica u crno-belom dresu, a nakon meča je izjavio da će ovo možda biti njegova poslednja sezona u Partizanu.

- Fizičko stanje mi je takvo da stručni štab gleda kad god može da me odmori. Ima perioda kad se osećam dobro, ima perioda kad stvarno ne mogu ni da treniram. Trudim se, ali stvarno mi je ponekad teško, pogotovo tri utakmice odigrati. Derbi, pa sutradan ujutru ideš na avion... Meni je aerodrom najveći problem. Autobus, avion i aerodrom su mi najveći neprijatelji. Svaki put kad zamislim neki veliki aerodrom i koliko imam da prošetam do nekog gejta uvek mi je razmišljanje gde mogu da stanem, da sednem. Prva stvar koju radim je da hladim kolena gde stignem - rekao je Veličković.

Bez obzira na sve, Veličković kaže da ga još drži emocija prema košarci...

- Ovaj sport mi je dao mnogo stvari, ovaj klub mi je dao mnogo i stalno me na terenu me vuče nešto. Igraću dok budem mogao. Sportisti mi kažu igraj dok možeš, drugi mi kažu treba da se igraš sa decom posle karijere. Treba biti realan, napravio sam sebi problem sa kolenima, ali košarka mi je dala dosta - zaključio je Veličković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.