NE ŽELIM SADA O TOME: Grobari će se oduševiti kada čuju šta je rekao Andrea Trinkijeri!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

trener ima reč

NE ŽELIM SADA O TOME: Grobari će se oduševiti kada čuju šta je rekao Andrea Trinkijeri!

"Mi igramo sa hemijom, postoji velika podrška među igračima"

Objavljeno:

Partizan je napravio ključan korak ka osvajanju prvog mesta ABA lige, pošto je savladao u krcatoj Areni ekipu Budućnosti.

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri se osvrnuo na veoma težak period koji je iza njegove ekipe.

- Ponedeljak Zvezda na strani, sreda Virtus na strani, nedelja Budućnost kući, preživeli smo, to je najvažnije. Izgubili smo par igrača, ali igrali smo tvrdo, borili se, grešili, ali mislim da smo zaslužili pobedu. Uradili smo sve što smo mogli da dobijemo ovu utakmicu. Dvojica igrača su dali 12 trojki... A, mi smo pobedili. Iskreno vam kažem, treneri uvek treba da se brinu, misle, rade, nek moji igrači uživaju i malo se odmore, a ja ću razmisliti kako da neke stvari sredim sad - rekao je italijanski stručnjak.

Navijači Partizana su večeras oborili rekord kada je reč o poseti na nekom meču ABA lige.

- Ušli smo u utakmicu umorni, isceđeni, ali ovakva energija, bilo je fantastično. Grobari su nam puno pomogli, nismo mogli da se ne bacamo za lopte sa ovakvom podrškom.

Karakter tima je veoma specifičan?

- Ne mogu, nije trenutak za to, ja sam zadovoljan, srećan zbog igrača, napravili su fantastičnu hemiju s publikom, igraju na jako visokom nivou energije i želje i strasti, a ja sam onaj koji mora da ih gura da budu malo bolji u detaljima. Danas smo dobili utakmicu jer smo igrali jako dobru pik en rol odbranu. Budućnost ima najbolje bekove u ABA ligi za čisti pik en rol i to kad pripremaš utakmicu boli glava.

Pejdž je odigrao fantastičan meč večeras.

- A Ogi? Ja ne mogu da vidim Pejdža bez Ognjena, ne mogu videti Mozlija bez Jankovića, mi igramo sa hemijom, postoji velika podrška među igračima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.