PROP'O: Sunovrat karijere Ajzee Tomasa - pao je na najniže grane!
Ajzea Tomas, Foto: EPA/Erick S Lesser

STRAŠNO ŠTA MU SE DEŠAVA

PROP'O: Sunovrat karijere Ajzee Tomasa - pao je na najniže grane!

Vizardsi su ga 6. februara dobili u trejdu tri ekipe, u kom su pored njih i Klipersa bili još i Njujork Niksi, ali su odlučili da im je Tomas višak samo jedan dan kasnije

Objavljeno:

Neverovatno, ali istinito. Pre tri sezone malo mu je falilo da bude MVP lige sa 28.9 poena u dresu Boston Seltiksa, a sada je "nogiran" samo dan posle trejda u Los Anđeles Kliperse.

Bivši plejmejker Vašington Vizardsa Ajzea Tomas dobio je "šut kartu" u Boston Seltiksima, kada im se ukazala šansa pre tri godine da dovedu Kajrija Irvinga iz Klivlenda, od kada je Tomasova karijera samo išla u pogrešnom smeru. Najnovija informacija je da je omaleni košarkaš otpušten iz Los Anđeles Klipersa, odmah nakon što je stigao u Kaliforniju iz Vašingtona.

Vizardsi su ga 6. februara dobili u trejdu tri ekipe, u kom su pored njih i Klipersa bili još i Njujork Niksi, ali su odlučili da im je Tomas višak samo jedan dan kasnije. To je potvrdio i predsednik košaršakih operacija te franšize Lorens Frenk.

Ove sezone prosečno beleži 12.2 poena uz 3.7 asistencija, što je gotovo trostruko slabije od njegovog najboljeg učinka. Videćemo šta će se dogoditi sa njegovom karijerom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.