HIT MOMENAT POSLE POBEDE NAD NIGERIJOM: Jelena Bruks dovela sina u naručju, a on je napravio žurku među novinarima!
Jelena Bruks sa sinom, Foto: Adria Media TV

SJAJNO!

HIT MOMENAT POSLE POBEDE NAD NIGERIJOM: Jelena Bruks dovela sina u naručju, a on je napravio žurku među novinarima!

Konstantno je pokušavao da "otme" telefone kolegama iz ruku, što je propraćeno smehom svih prisutnih, ali i same mame koja se zbog toga, sa pravom, nije naljutila na svog naslednika

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Jelena Bruks je bila jedna od najboljih srpskih košarkašica u pobedi nad Nigerijom koja gotovo sigurno znači plasman na Olimpijske igre za naš tim, a posle meča se pojavila sa sinom u naručju kako bi novinarima dala izjavu.

- Izuzetno bitna pobeda, pao nam je kamen sa srca. Bilo je jako teško, ali ponosna sam na svoje saigračice. Ostavile smo srce na terenu i možemo mirne glave da uđemo u utakmicu - istakla je Bruks, pa pojasnila tok meča i njegovu važnost:

- Bilo je izuzetno važno odigrati dobru utakmicu, posebno zbog važnosti. Malo smo lošije krenule, ali smo onda odgovorile na njihovu agresivnost. Sve što je rečeno pre utakmice, na njoj se desilo. Važno je da smo izašle sa pobedom, pa možemo malo da se pripremimo za sutra.

Da li već sada može da se slavi?

- Sutra ćemo, ali verujem da smo dobili bar pola partije - rekla je, a konstantno tokom njenog razgovora sa novinarima je njen sin pokušavao da "otme" telefone predstavnicima sedme sile i to uz presladak osmeh, koji ni prisutne nije ostavio ravnodušnim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.