TRINKIJERI PRED BUDUĆNOST: Sutrašnji meč će odrediti naš put!
Trinkijeri i Veličković, Foto: Emilija Jovanović

aba liga

TRINKIJERI PRED BUDUĆNOST: Sutrašnji meč će odrediti naš put!

Utakmica je na programu sutra od 18.00 u beogradskoj Štark areni.

Objavljeno: 14:13h

Trener košarkaš Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Budućnosti mora biti još bolja i mudrija nego u prethodnim utakmicama ako želi da stigne do cilja.

"I Budućnost i mi želimo da stignemo do istog cilja. Sutrašnja utakmica će u velikoj meri odrediti put koji ćemo morati da pređmo da bismo do tog cilja došli", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Budućnost u utakmici 19. kola ABA lige.

Dva tima trenutno imaju isti učinak, 14 pobeda i četiri poraza, uz prednost Budućnosti zbog pobede u meču koji je jesenas odigran u Podgorici.

"Budućnost ima sjajne igrače, sklopljene u tim koji je projektovan da napadne titulu. Prema tome, očekuje nas još jedna veoma, veoma teška utakmica u kojoj moramo biti još bolji i još mudriji nego što smo bili u svim utakmicama koje smo do sada odigrali", rekao je Trinkijeri.

Kapiten i rekorder po broju odigranih mečeva u crno-belom dresu, Novica Veličković je naveo da je njegova ekipa još u Bolonji, nakon utakmice protiv Virtusa, sve misli okrenula ka utakmici u Areni.

"Voleo bih da Arena bude puna i da zajedno sa našim navijačima stignemo do pobede. Oni su iskusan protivnik, imaju dobar tim, ali na nama je da verujemo u sopstvene mogućnosti i da iskoristimo segmente u kojima možemo da ostvarimo prednost", rekao je Veličković.

Pre početka utakmice biće organizovana prigodna svečanost tokom koje će Veličkoviću biti uručen poklon za najviše odigranih utakmica u dresu Partizana.

Utakmica je na programu sutra od 18.00 u beogradskoj Štark areni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.