BUKTI NIKAD VEĆI CRNO-BELI RAT: Grobari će prebiti Pantića? Tegeltija i Željko uništavaju jedan drugog!
Željko Pantić i Vladan Tegeltija, Foto: Printskrin

ko je u pravu?

BUKTI NIKAD VEĆI CRNO-BELI RAT: Grobari će prebiti Pantića? Tegeltija i Željko uništavaju jedan drugog!

- Ali da objavi kako je do sada sprečavao navijače da ne nasrnu na mene, a sada ih, eto, teška srca valjda neće više sprečavati. To deluje kao otvorena pretnja - napisao je Pantić na Instagramu.

Objavljeno: 11:15h

Bukti crno-beli rat, koji deluje da nema kraja. Željko Pantić i Vladan Tegeltija već nekoliko nedelja vode ozbiljan rat i međusobno se brutalno vređaju, optužuju i prozivaju...

Nezvanični 'predstavnici' fudbalskog i košarkaškog kluba Partizan su ušli u ozbiljan sukob i na svojim Instagram nalozima vode rat jedan protiv drugog. Pantić kritikuje KK Partizan, a Tegeltija takođe nema lepe reči za upravu fudbalskog kluba iz Humske.

Pantić je optužio Tegeltiju da je zajedno s predsednikom KK Partizan Ostojom Mijailovićem preoteo klupsku televiziju fudbalskog kluba i popularni "Partizanov vesnik", na šta mu je nekadašnji novinar SOS kanala odgovorio da to nije tačno.

- "BC Partizan TV" nema nikakve veze s ukidanjem "Partizanovog vesnika". Za to su odgovorni nadležni u FK Partizan. Svojevremeno sam bio i glavni urednik na SOS televiziji, koja je dotičnog (Pantića, prim. aut.) lansirala iz anonimnosti. Za razliku od njega, decenijama sam trpeo pritiske i pretnje jer nisam imao zaštitu i sponzorstva američke ambasade - poručio je Tegeltija Pantiću.

Na BCPartizanTV nikada niste mogli čuti ružnu reč o bilo kome iz FKP. Da je aktuelni trener pijanac, a najtrofejniji, kao i sp.direktor i kapiten-rekorder ,,izdajnici'', da su na istoku i zapadu botovi ?! Nismo navijače delili, vređali, ni razne neistomišljenike... Na poziv vlasnika TV Partizan, kompanije Videonet, KKP ju je preuzeo, jer bi u suprotnom bila ugašena, pošto je finansiranje od FKP prestalo, o čemu je i dotični govorio. On nije imao nikakvo vlasništvo nad TV, pa nije mogla ni da mu se ukrade. BCPartizanTV nema nikakve veze sa prevaspitavanjem i ukidanjem Partizanovog Vesnika, već nadležni u FKP. Moja želja je bila da na TVPartizan bude najzastupljeniji fudbalski klub, sa svim svojim youtube sadržajima, pa košarkaški i ostali, koji do sada nisu imali prostor uopšte, posebno mlađe selekcije, kako bi ih promovisali i aplicirali za bar deo sredstava koje je već dobila Zvezda TV. Ulični rečnik, primitivne uvrede, LICEMERNE prozivke i laži, poput poslednje o 6 miliona € iz budžetskih rezervi, prelili su čašu suzdržanosti. Ipak, nećemo se spuštati na nivo ličnih uvreda koje nemaju veze sa Partizanom, već mu, na radost drugih, štete. Dotični ni za tih 72 miliona din, tj. 600 hiljada €(a ne 6 miliona!), NE SME da objavi kako su raspoređeni, da ne izazove reakciju predsednika gradskog rivala, koga godinama zastupa, kao što NE SME o visini ugovora njegovih stranaca, državnim sponzorima, svim pravnim mahinacijama, duplo većem budzetu od KK Partizan koga blati godinagde god stigne, po istoj matrici i sadejstvu iz Železnika, baš pred derbi (toliko o trojanskom konju). Prozivke Vujoševića, Pekovića, aktuelne uprave i navijača koji dolaze u halu, dovoljno govore o višegodišnjoj patološkoj nepodnošljivosti prema populatnosti KK Partizan. Nemam nameru da bilo kog od prozvanih branim, već isključivo BCPTV i sebe, jer za razliku od dotičnog ne predstavljam ničijeg advokata, niti sebi dajem za pravo da vređam asove, delim navijače ili izbacujem sekcije iz SD. To što je pod plaštom "zaštite Partizana", a zapravo lične promocije, umislio da ima pravo da blati mnoge, samo služi na čast FKP, u kojem se sve više ljudi ograđuje od njega. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ OBJAVI)

A post shared by Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) on

Nije dugo trebalo Pantiću da odgovori.

- Pozivam vlasnike obnaženog kućnog ljubimca da istog što pre vakcinišu zbog besnila, koje postaje zabrinjavajuće. Ja razumem sve: I da ne sme da kaže gde prima platu i koliko plata prima, i da ne zna šta da radi sa otetom TV Partizan, koju niko ne gleda... Ali da objavi kako je do sada sprečavao navijače da ne nasrnu na mene, a sada ih, eto, teška srca valjda neće više sprečavati. To deluje kao otvorena pretnja - napisao je Pantić na Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.