IGRAMO PROTIV NAJSKUPLJEG TIMA ABA LIGE: Zvezda je projektovana da igra Top 8 Evrolige!
Crvena zvezda u ponedeljak gostuje Mornaru, Foto: Starsport©

Bivši trener o crveno-belima

IGRAMO PROTIV NAJSKUPLJEG TIMA ABA LIGE: Zvezda je projektovana da igra Top 8 Evrolige!

Velike reči stižu iz Bara na račun narednog protivnika

Objavljeno:

Veoma važan meč u predstojećem kolu ABA lige se igra u Baru, a sastaju se trećeplasirani i četvrtoplasirani tim na tabeli. Crvena zvezda je gost Mornara.

Pred ovaj susret trener Barana i nekadašnji strateg crveno-belih, Mihailo Pavićević, je poručio da je protivnik ekipa koja je napravljena da se plasira u četvrtfinale Evrolige i ponovo bude šampion ABA lige.

- Kako protiv Zvezde? Jako teško, ako naš rival bude odigrao na vrhunskom nivou. Međutim, tokom sezone Zvezda je imala dosta oscilacija, doživela je dosta poraza u regionalnom takmičenju. Sada je situacija promenjena jer su košarkaši Zvezde i stručni štab u izjavama naglasili da im je prioritet ABA liga. U duelu koji sledi mnogo toga je u rukama Crvene zvezde, ali pitamo se i mi. Nastojaćemo da pružimo maksimum, pa čak i više od toga. Nastojaćemo da budemo konkurentni i da na krilima navijača, na krilima velikog motiva koji imamo, pokušamo da stignemo do pobede - rekao je Pavićević.

Mihailo Pavićević ističe sve kvalitete Zvezdinog tima
Mihailo Pavićević ističe sve kvalitete Zvezdinog timafoto: Starsport©

Pao je Panatinaikos u Beogradu, ali da bi se dokopala četvrtfinala Evrolige Zvezda mora da nastavi da pobeđuje. Već danas (18.00) gostuje Himkiju, koji je u lošoj formi, ali je kod kuće favorit s kvotom 1,45. Kvota na Zvezdu je 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Himki - Zvezda.

Strateg Mornara je dodao da igraju protiv najskupljeg tima u regionu.

- Igramo protiv najskupljeg tima u istoriji ABA lige koji na svakoj poziciji ima dva ili tri izuzetno kvalitetna igrača. Ekipa je projektovana da se bori za plasman među osam u Evroligi i da osvoji ABA ligu. Očekuje nas jako težak posao, Zvezda je na papiru favorit, ali draž sporta je baš u tome što favoriti ne pobeđuju uvek - zaključio je iskusni stručnjak.

Utakmica između Mornara i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 18.00 u Baru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.