TEK SADA SLEDI ONO BITNO: Košarkašice pozivaju publiku u Pionir! Srbija juri vizu za Olimpijske igre!
Foto: Adria Media TV

espreso na licu mesta

TEK SADA SLEDI ONO BITNO: Košarkašice pozivaju publiku u Pionir! Srbija juri vizu za Olimpijske igre!

- Nadam da ćemo prikazati našu prepoznatljivu igru - rekla je Sonja Vasić

Objavljeno:

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije je poražena od Amerike u prvom kolu kvalifikacionog turnira za OI koji se igra u Beogradu.

Sonja Vasić koju mi znamo kao Petrović je istakla da tek u subotu i nedelju ide ono važno, pošto je meč sa Amerikom nije imao takmičarskog značaja jer su svetske šampionke već ranije obezbedile olimpijsku vizu.

- Izvukli smo pouke koje smo hteli i Marina je od prvog momenta stavila akcenat na taktiku, koju se nadam da će dati rezultate protiv Nigerije i Mozambika, tako da smo na tome radili i danas, a realno čim malo padnemo u njenim zadacima rezultat trpi - rekla je Sonja Vasić i dodala:

- Moglo je da bude neizvesnije i interseantije, ali mi smo svesni da je najbitnije ono što sledi u subotu i nedelu, tako da se nadam da ćemo tada prikazati našu prepoznatljivu igru.

Meč sa Nigerijom je na programu u subotu od 17 časova.

- Znamo da neće biti lako, one su atipična ekipa i da tu nema nekog taktičkog nadmudrivanja.

A Jelena Miolovanović Bruks je istakla da je duel sa Nigerijom ipak najvažniji i da se njena ekipa spremala maksimalno sve vreme za taj duel.

- Utakmica je bila priprema za subotu. Znamo kakva je Nigerija, ali možemo mnogo pozitivnih stvari da izvučemo i popravimo negativne. Fokusirane smo na taj meč. Nigerija je izetno kvalitentna, bolja od Mozambika. Od starta je fokus na njima. Iznećemo sve na video i sa danom odmora daćemo maksimum - rekla je sjajna Jelena, a potom se dotakla i navijača:

- Da budem iskrena očekivala sam puniju halu i glasniju publiku, ali nadamo se da će hala biti puna. Potrebna nam je publika i kada ide loše i pozivam što više ljudi da dođu - rekla je jedna od najboljih Marininih ratnica.

Pogledajte i šta je imala da kaže Dajana Butulija:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.