REKAO MI JE 'ŠEFE, NE BISMO DOBILI DA SAM JA IGRAO': Hit priča Trinkijerija nakon velikog uspeha!
Foto: Starsport©

espreso na licu mesta

REKAO MI JE 'ŠEFE, NE BISMO DOBILI DA SAM JA IGRAO': Hit priča Trinkijerija nakon velikog uspeha!

- Ovu utakmicu su dobili igrači. Trener je bio ovde, ali oni su dobili. Nekada trener može samo da stoji i gleda - rekao je trener crno-belih

Objavljeno:

Trener Partizana Andrea Trinkijeri bio je veoma raspoložen nakon ogromne pobede njegovog tima u Bolonji i osiguravanja prvog mesta u grupi.

-Prvo, želeo bih da čestitam mojim igračima na sjajnoj utakmici, sjajnom rezultatu. Bilo je teško, veoma teško, a delovalo je da nismo u stanju da ih uhvatimo. Pokazali smo sjajan karakter, nismo igrali dobro, ali nekada ti košarka vrati sve što je oduzela. Igrali smo dobru odbranu na kraju, pobedili smo na najtežem gostovanju, protiv jedne od najjačih ekipa u Evropi. Neverovatna utakmica, veoma tvrda i teška. U prvom poluvremenu bili su prebrzi za nas, nismo uspevali da ih uhvatimo. Na kraju smo ipak uspeli da ih stignemo, zahvaljujući odličnoj odbrani i mnogo većoj uloženoj energiji u drugom poluvremenu - rekao je Trinkijeri.

Prokomentarisao je povredu Gordića u svom stilu.

- Znate koja je priča o ovoj utakmici? Došao mi je Gordić i rekao "Treneru, da se nisam povredio ne bismo dobili utakmicu. Toliko sam bio očajan."

Sve zasluge pripisuje igračima.

- Ovu utakmicu su dobili igrači. Trener je bio ovde, ali oni su dobili. Nekada trener može samo da stoji i gleda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.