PARTIZAN U ČETVRTFINALU EVROKUPA! Zagorac doneo slavlje u poslednjim momentima meča, Teo i Sale na kolenima!
Kori Volden - junak utakmice, Foto: Emilija Jovanović

ESPRESO U BOLONJI

PARTIZAN U ČETVRTFINALU EVROKUPA! Zagorac doneo slavlje u poslednjim momentima meča, Teo i Sale na kolenima!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu

Objavljeno: 22:22h

Kakav meč, kakva drama!!! Partizan je u četvrtfinalu Evrokupa, pošto je posle ludog finiša meča u Bolonji savladao Virtus 84:82!

Pobednosni koš je delo Radeta Zagorca, ali je junak velike pobede crno-belih fanstastični Kori Volden, koji je nosio Parni valjak tokom cele utakmice, a na kraju je na svom kotnu imao neverovatnih 29 poena!

Partizan je napravio veliki preokret i tako izborio prvu poziciju tabele E.

Gledali smo veoma zanimljiv duel, Virtus je vodio tokom celog meča, u jednom trenutku je imao čak i plus 14, ali izabranici Andree Trinkijerija su polako 'krckali' prednost Virtusa i na kraju došli do plasmana u među osam najboljih timova Evrokupa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Od samog starta ekipa Saleta Đorđevića je stvorila prednost na krilima Teodosića i Markovića, plesali su srpski igrači po terenu, a Partizan se mučio. Ipak, ni u jednom trenutku crno-beli se nisu predavali, već su vrebali svoju šansu koju su na kraju i dočekali. Teo je meč završio sa 24, a Pefi sa 17, ali je Parni valjak imao čudesnog Vodlena koji je bio nezaustavljiv na večerašnjem meču, koji je završio 29 poena, 5 skokova i 2 asistencije.

Rade Zagorac je u pretposlednjem napadu ukrao loptu i tako doneo pobedu Partizanu. Ovo je bilo zaista veliko veče za Partizan, atmosfera u Paladoza dvorani je bila za pamćenje!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu:

KRAJ!!! PARTIZAN JE U ČETVRTFINALU EVROKUPA!!!!

39' 80:78! Ovo je veče Korija Volden - neverovatna trojka za plejmejkera Partizana!

38' 79:75! Gembl je snažno zakucao, gledamo velik udramu u čuvenoj dvorani.

37' 75:73! Fantastični Kori Volden prvo poentira, da bi u sledećem napadu sjajno skočio. Virtus ima prednost od jednog poseda! Tajm-aut za Saleta Đorđevića.

36' 75:70! Rade Zagorac je bio stoprocentan sa linije penala.

35' 74:67! Nije uspao Stefan Birčević da pogodi trojku i Virtus je bliži pobedi na ovom meču.

34' 73:67! Fantastično zakucavanje Vila Mozlija!

33' 73:65! Stefan Marković je zapalio domaće navijače, pošto je pogodio trojku za njegov 17 poen. Virtus ima prednost od osam razlike, a ostalo je još sedam minuta igre.

31' 68:65! Kori Volden je stoprocentan sa linije slobodnih bacanja i sada na svom kontu ima 19 poena. Biće drame u Pala Dozza dvorani!

KRAJ TREĆE ČETVRTINE

Virtus - Partizan 68:63

28' 63:59! Vraća se Partizan i opasno preti, što je izazvalo veliku radost Grobara, koji prave neverovatnu atmosferu u čuvenoj Pala Dozza dvorani.

Grobari su poskidali majice
Grobari su poskidali majice foto: Espreso.co.rs

27' 63:54! Gledamo odličnu košarku, sada je Teodosić promešao Partizanovu odbranu i lako ostavio Gemblu loptu Teodosić za 63:54

26' 60:54! Mladi Trifunović je pogodio trojku, ovo je šesta za Partizan, a Teodosić odogovara rutinskim poenima.

25' 59:48! Pronašao je Rašon Tomas put do koša uz mnogo muke, dok na drugoj strani odgovara Gembl. Nikako da Partizan napravi seriju kojom bi se približio Virtusu.

24' - 55:46! Partizan je uspeo da smanji prednost. Rići je polovičan sa linije penala.

23' 52:42 - Tomas i Pejdž poentiraju i smanjuju prednost Virtusa.

22' 51:37 za Virtus! Kori Voleden je jedini raspoložen u redovima Partizana, koji je upsiao svoj 17 poen na meču. Na drugoj strani Teodosić beleži svoj 15 poen.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! 47:35 za Virtus, ovo je ogromna prednost, s obzirom na to koliko su crno-beli teško postizali poene za svoje standarde, bar do sada.

19' 42:28! Rići je pogodio trojku, Trinkijeri odmah zatražio tajm-aut. Partizan deluje veoma loše i bez energije na ovom meču. Posle tog tajm-auta, dva brza koša crno-belih, a onaj Voldenov iz kontranapada naterao je Đorđevića da zatraži pauzu. Sada je samo +10 za domaćina.

17' 37:26 ima Virtus, ovo je već ozbiljna prednost, crno-beli u ozbiljnom nokdaunu. Veliki peh za crno-bele, pošto se povredio Nemanja Gordić, jedan od najboljih igrača ovog tima! Izneli su ga sa terena, tačnije, uz pomoć ostalih igrača je jedva išetao.

16' Markos Delija zakucava na aistenciju Miloša Teodosića, a na drugoj strani pogađa Volden iz floutera. I dalje je šest poena razlike.

15' 30:24! Teodosić je pogodio jedno od dva bacanja, i dalje su dva poseda razlike u korist Đorđevićevih "pulena".

12' Pogađa Kori Volden, pa onda daje i slobodno bacanje za 24:18.

11' 21:13! Marković pogađa trojku i raduje se, Virtus ima ogromnih +8! Naš reporter sa lica mesta javlja da je atmosfera fantastična, kakvu dugo nije osetio, pa čak ni u Hali Pionir.

KRAJ PRVE ČETVRTINE!

9' 16:13, Partizan je prišao na posed zaostatka.

8' 14:8 ima Virtus, druga trojka na meču, posle koje je Trinkijeri dobio tehnčku grešku, a sa linije penala precizan je bio Teo.

6' Janković je pogodio za 6:6, a onda je sa druge strane preko njega poentirao Marković. Jedno slobodno bacanje pogodio je Mozli, za 8:7 u korist domaćina. Sa druge strane, Vins Hanter poentira na obruču (10:7).

4' Prve poene postigao je Kori Volden, ali je odmah sa druge strane Teodosić pogodio trojku. 3:2 za domaćina! U nastavku, još po jedan pogodak sa obe strane, s tim da je Kajl Vims pogoio uz faul, pa Virtus vodi sa 6:4. Rašon Tomas već ima dva penala.

3' I dalje, verovali ili ne, nema poena!

1 / 3 Foto: Espreso.co.rs

1' Meč je počeo!

18.30 - Naš reporter je već na licu mesta, pratite Espreso i budite informisani o svemu što se dešava u Bolonji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.