ĐORĐEVIĆ PAMTI DEBAKL U BEOGRADU: Povredili su nam ponos!
Saša Đorđević kaže da su igrači Virtusa jedva čekali meč sa Partizanom, Foto: Starsport©

Za prvo mesto i četvrtfinale

ĐORĐEVIĆ PAMTI DEBAKL U BEOGRADU: Povredili su nam ponos!

Trener Virtusa očekuje čvrstu utakmicu

Objavljeno: 13:29h

Saša Đorđević želi sa Virtusom da se osveti Partizanu za ubedljiv poraz u 1. kolu koji su doživeli u Beogradu na startu takmičenja u Top 16 fazi Evrokupa.

Crno-beli su 8. januara naneli najubedljiviji poraz italijanskom timu ove sezone pošto je u Beogradskoj areni bilo 99:81.

- Radujemo se ovoj utakmici jer je siguran sam prvi meč povredio svima ponos. Ta utakmica nas je naterala da shvatimo koji je nivo potreban ovom timu da bi se takmičio. U Beogradu je bilo i posebno, izuzetno okruženje, očekujem od naših navijača isto - rekao je Đorđević.

Saša Đorđević dobro pamti poraz od njegovog Partizana
Saša Đorđević dobro pamti poraz od njegovog Partizanafoto: Starsport©

Obe ekipe imaju po 3 pobede i 1 poraz u grupi i u ovom meču ne da mogu da obezbede četvrtfinale, već i prvo mesto u grupi.

- Važnost meča je ključna. Momci su dobro trenirali i veoma su koncenstirani. Imali smo nekoliko odličnih treninga. Partizan ima dosta kreativnih igrača, ponekad igraju sa trojicom plejmejkera. Imaju i visoke, atlete, fizički jake igrače. Biće ovo dobra, snažna, fizička igra. Ostavili smo prvi meč iza sebe, već smo ga analizirali - rekao je Đorđević pred utakmicu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.