TO JE NAJJAČI DOMAĆI TEREN, A ONI SU TIM ZA VRH: Uz ove reči je Partizan stavljen na listu favorita Evrokupa!
Košarkaši Partizana su i dalje treći favorit za osvajanje Evrokupa, Foto: Starsport©

Eurohoops ceni crno-bele

TO JE NAJJAČI DOMAĆI TEREN, A ONI SU TIM ZA VRH: Uz ove reči je Partizan stavljen na listu favorita Evrokupa!

Crno-beli će imati priliku da već u sredu obezbede plasman u četvrtfinale

Objavljeno:

Partizan je i dalje treći favorit za osvajanje Evrokupa ove sezone.

Specijalizovani košarkaški portal "Eurohoops" ponovo je objavio svoju listu glavnih favorita za osvajanje drugog po jačini evropskog takmičenja.

Na prvom mestu je očekivano i dalje italijanski Virtus koji je s Partizanom u grupi, drugi favorit je Unikaha iz Malage, a za njima slede crno-beli.

- Čak i ako izgube od Virtusa, crno-beli su blizu odlaska u plej of. Oni imaju verovatno i najjači domaći teren u Evrokupu i zbog toga će biti veoma nezgodan protivnik u nastavku takmičenja. Nimalo to nije loše po srpskog predstavnika koji je pokazao tokom čitave sezone da pripada samom vrhu - navodi se na ovom portalu.

Srpski klub zaista prikazuje odlične igre u Evrokupu ove sezone, u prvoj grupnoj fazi je završio na drugom mestu u grupi, dok sada ima sjajne šanse ne samo da se plasira u četvrtfinale, već i da bude prvi u grupi sa Virtusom, Darušafakom i Trentom.

Spisak favorita: Virtus, Unikaha Malaga, Partizan, Uniks Kazanj, Promiteas Patras, Rejer Venecija, Galatasaraj Istanbul, Tofaš Bursa, Monako, Oldenburg, Morabank Andora, Darušafaka, Germani Breša, Huventud Badalona, Ritas Viljnus, Dolomiti Trento.

Partizan igra u sredu u gostima protiv Virtusa u Bolonji i to mu je prilika da već sad osigura četvrtfinale i prvo mesto u grupi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.