BOGDAN BOGDANOVIĆ PROGOVORIO O ODLASKU IZ SAKRAMENTA: Rekao gde bi najviše voleo da nastavi karijeru!
Bogdan Bogdanović je progovorio o odlasku iz Sakramenta, Foto: Profimedia

Traže ga Lejkersi, hornetsi i Siksersi

BOGDAN BOGDANOVIĆ PROGOVORIO O ODLASKU IZ SAKRAMENTA: Rekao gde bi najviše voleo da nastavi karijeru!

Postoji nekoliko zainteresovanih timova za njega, a sve su veća šuškanja da će ga Kingsi trejdovati

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je odigrao fenomenalan meč u pobedi Sakramenta nad Minesotom u noći između ponedeljka i utorka i deo javnosti u SAD smatra da je to u stvari bio njegov oproštajni duel u dresu Kingsa i oproštaj od domaće publike.

Razlog za to jeste što se uveliko šuška da će Bogdanović biti trejdovan u neki drugi tim pre isteka roka za razmene igrača u NBA, a za njega postoji veliko interesovanje.

Lejkersi se pominju već neko vreme, a sad su se uključili i Šarlot i Filadelfija, a s obzirom da na leto postaje ograničeno slobodan agent i da "kraljevi" neće imati dovoljno ovca u "seleri kepu" za njega, mnogi predviđaju da će sada biti trejdovan.

Posle utakmice protiv Minesote kojoj je ubacio 23 poena, od čega ključna slobodna bacanja u poslednjoj sekundi, novinari su pitali srpskog reprezentativca o potencijalnom trejdu.

- Naravno da bih voleo da ostanem u Sakramentu. Ovde sam se uklopio, imam kuću, a moja sestra je upisala koledž. Ipak, morate biti spremni za svaki scenario, video sam to kada sam stigao u NBA, uvek ste svesni da postoji mogućnost da napustite klub - kazao je reprezentativac Srbije nakon meča.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.