VELIČKOVIĆ POSLE PORAZA U DERBIJU: Nemamo vremena da žalimo!
Foto: Adria Media TV

pričao i o narednim izazovima

VELIČKOVIĆ POSLE PORAZA U DERBIJU: Nemamo vremena da žalimo!

- Neizvestan derbi, očekivano

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Crvena zvezda je savladala Partizan u večitom derbiju.

Novica Veličković je kao i uvek dao opširnu izjavu medijima i istakao je da njegov tim mora da ide dalje posle ovog neuspeha.

- Neizvestan derbi, očekivano. Uz nekoliko praznih minuta odigrali smo dobro i čvrsto. Imamo Virtus... U suštini, nemaš vremena da žališ i razmišljaš o porazu. Radimo dalje, imamo i Budućnost. Zvezda je imala par naleta, mi smo poveli u drugom poluvremenu, ali pravili smo greške koje ne bi trebalo. Dosta igrača prvi put igra derbi na gostujućem terenu - rekao je Novica, a potom je upitan da li očekuje podršku Grobara u Bolonji:

- Mi podršku navijača imamo svuda. Bilo je navijača i u Trentu, i u Turskoj i u ABA ligi na svakom gostovanju. Očekujem podršku i u Bolonji. Oni su dobra ekipa sa Teom koji je ekstra klasa i pravi razliku. Biće teška utakmica - rekao je Veličković.

On je pričao i o nastavku ABA lige i meču koji Partizan igra sa ekipom Budućnosti.

- Imamo utakmicu kući i moramo da probamo da dobijemo. Neće biti lako, Igokeu su razvalili. Imaju kvalitet, imamo i mi. Možda nismo u potpunosti svesni koliko kvaliteta imamo. Pred našim navijačima retko ko može da se naigra. Očekujem punu Arenu - rekao je Novica, a potom se dotakao i atmosfere sa Derbija:

- Ja sam navikao na atmosferu, ali igram, dajem maksimum, kao celu karijeru. Ne mogu da kažem da me to remeti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.