POTPUNO DRUGAČIJE: Šta to Šakota sprema pred Večiti derbi?
Štimac i Šakota, Foto: Starsport©

aba liga

POTPUNO DRUGAČIJE: Šta to Šakota sprema pred Večiti derbi?

Crvena zvezda i Partizan igraće u ponedeljak od 18.00 časova u 18. kolu ABA lige.

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je danas da njegov tim očekuje važan meč protiv Partizana i da se nada da igrati borbeno i pametno.

- Sve utakmice sa Partizanom su važne, bez obzira u kom su takmičenju. Očekujem ih mnogo ove sezone. Naš rival je trenutno na vrhu tabele i igraće ovu utakmicu potpuno rasterećeno. Od nas očekujem da odigramo potpuno drugačije od onoga što smo pokazali u prvoj četvrtini utakmice protiv Efesa. Moramo da budemo od starta borbeni i pametni - rekao je Šakota.

Šakota je rekao i da očekuje da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta.

- Trebaće nam ta energija, jer sa druge strane imamo tim koji je u potpuo drugačijem ritmu utakmica, koji je imao pet dana da se pripremi za ovu utakmicu, ali nadam se da smo svesni značaja utakmice i da ćemo biti ratnički raspoloženi - kazao je Šakota.

Centar Crvene zvezde Vladimir Štimac rekao je da njegov tim očekuje teška utakmica.

- Moramo da odigramo čvrstu, tvrdu utakmicu, da se pridržavamo dogovora iz svlačionice. Samo tako sa dobrom odbranom, ulazom u utakmicu, uz ogromnu podršku sa tribina možemo do rezultata i pobede. Ova utakmica nije biti ili ne biti, biće ih još sa Partizanom ove sezone, ali želimo što bolju poziciju na tabeli i plasman u plej of ABA lige, samim tim pobeda nam je vrlo važna - rekao je Štimac.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na šestoj poziciji na tabeli Jadranske lige, dok je Partizan na prvom mestu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.