LEJKERSI RAZBILI KINGSE UZ OČAJNO IZDANJE SRBA: Bogdan poručio ko je njegov MVP, a taj čovek je ubacio 51 poen!
Bogdan Bogdanović, Foto: Tanjug/AP

NBA

LEJKERSI RAZBILI KINGSE UZ OČAJNO IZDANJE SRBA: Bogdan poručio ko je njegov MVP, a taj čovek je ubacio 51 poen!

U poslednjih 6 mečeva njegov prosek je 48,8 poena i 10 asistencija

Objavljeno:

U Sakramentu su gostovali Lejkersi prvi put posle stravične tragedije i pogibije Kobija Brajanta i njegove ćerke Điđi uz još sedam osoba pre nedelju dana u padu helikoptera.

Pre početka meča je ponovo emitovan omaž tragično nastradaloj legendi "jezerdžija" koji je bio veliki rival Kingsa, pogotovo one čuvene generacije sa Peđom Stojakovićem i Divcem početkom 21. veka.

Nakon odavanja pošte Kobiju, prešlo se na utakmicu, a u njoj su Lejkersi oduvali domaće Kingse 129:113.

Nisu imali rešenja domaći za fenomenalnog Entonija Dejvisa koji je postigao 21 poen uz 6 asistencija, a iznenadio ih je svojom odličnom igrom Ejveri Bredli sa 19 poena.

Lebron Džejms je ostvario novi tripl-dabl sa 15 poena, 10 skokova i 11 asistencija.

Srbi u redovima Sakramenta se nisu proslavili i uklopili su se u još jedno bledo izdanje svoje ekipe. Bogdan Bogdanović je postigao 8 poena uz 2 skoka i asistenciju, dok je Nemanja Bjelica imao 9 poena i po 3 skoka i asistencije.

Najbolji je bio Foks sa 24 poena, a Badi Hild je ubacio 22.

Od ostalih mečeva koji su se igrali tokom prethodne noći mora se istaći novi fantastičan meč Demijena Lilarda koji je ubacio 51 poen Juti u novoj pobedi Portlanda 124:107.

"Dejm" za koga je posle tog meča i Bogdan Bogdanović kratko na Tviteru napisao "To je MVP", nastavio je svoj niz koji je započeo još pre 6 utakmica na kojima u proseku postiže neverovatnih 48,8 poena i uz to deli prosečno 10 asistencija.

A protiv "džezera" je postao prvi košarkaš u istoriji sa bar po šest pogođenih dalekometnih šuteva na šest uzastopnih mečeva. Dakle, ne samo da je on u životnoj formi, već nikad niko nije bio u takvoj šuterskoj formi ikada.

U Juti su se istakli Donovan Mičel sa 25, a Majk Konli i Bojan Bogdanović su postigli po 22.

NBA, rezultati:

Indijana - Njujork 85:92 Orlando - Majami - 89:102 Klivlend - Golden Stejt 112:131 Vašington - Bruklin 113:107 Boston - Filadelfija 116:95 Dalas - Atlanta 123:100 San Antonio - Šarlot 114:90 Portland - Juta 124:107

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.