MICIĆ ZAMERIO ATAMANU ŠTO JE PANIČIO, PA PRIČAO O KOKOŠKOVU: Dobro poslušajte šta je rekao o novom selektoru Srbije
KK Efes, Foto: Adria Media TV

VASA JASAN

MICIĆ ZAMERIO ATAMANU ŠTO JE PANIČIO, PA PRIČAO O KOKOŠKOVU: Dobro poslušajte šta je rekao o novom selektoru Srbije

- Neki govore da treba malo da usporimo, ali ja se ne slažem sa time. Ne možeš da igraš loše, kada se osećaš dobro

Objavljeno: 21:59h
Uroš Marjanović

Plejmejker Efesa Vasilije Micić bio je zadovoljan posle pobede nad Crvenom zvezdom, ali imao je jednu stvar da zameri treneru Erginu Atamanu.

- Nije bilo toliko dramatično koliko je trener paničio bez potrebe. Uspeli su da se vrate u ritam, publika ih je podigla, odigrali su dosta agresivnije. Definitivno imaju kvalitet, ali mi smo meč otvorili dosta dobro i iz te neke rasterećenosti nismo uspeli da zatvorimo utakmicu kako treba. Međutim, za teren kakav je Zvezdin, ovaj rezultat je sasvim dobar. Larkin je u neverovatnom ritmu, svi ostali igrači igraju dobro, drago mi je da sam se vratio, ali već vidim da je ekipa toliko uigrana, da ko god uđe u igru može da se oseti komforno - kaže Micić posle pobede nad Zvezdom.

Može li Efes da zadrži ritam do kraja ligaškog dela?

- Neki govore da treba malo da usporimo, ali ja se ne slažem sa time. Ne možeš da igraš loše, kada se osećaš dobro. Naravno, moramo bolje da zatvaramo utakmice, ali bitno je da imamo samopouzdanje.

Govorio je i o angažovanju Igora Kokoškova na mesto selektora reprezentacije Srbije. - Drago mi je. Čuo sam se jednom sa njim, mogu da kažem da sam srećan zbog toga. Predstoje sada kvalifikacije i 'prozori', dugačak period da se uigramo, ali sa druge strane mislim da je dobro osveženje za reprezentaciju - zaključio je Micić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.